G.I. Joe 3: Chystá se cross-over s další značkou

G.I. Joe 3: Chystá se cross-over s další značkou | Fandíme filmu
A kdo bude záporák?

Za G.I. Joe stojí stejná společnost (Hasbro) jako za Transformers, a tak se během let mnohokrát spekulovalo o možnosti cross-overu, tedy protnutí obou značek v jednom filmu. Na tenhle konkrétní nápad zatím nedojde, ale přesto by se vojáčci G.I. Joe měli s jistými „transformery“ potkat. Podle serveru Film Divider se má ve filmu objevit postava Matta Trakkera, hlavní postavy týmu M.A.S.K., ze stejnojmenného animovaného seriálu, komiksů a hraček.

M.A.S.K. je zkratkou pro Mobile Armored Strike Kommand a jedná se o speciální tým agentů, kteří se zločinem bojují s pomocí automobilů, které se dovedou transformovat v jiné (bojeschopné) dopravní prostředky. Agenti navíc nosí speciální kybernetické masky, které jim dávají nadlidské schopnosti. M.A.S.K. je původně nápadem hračkářské společnosti Kenner, kterou ale od roku 2000 vlastní již zmiňované Hasbro. Pokud se nakonec Trakker ve filmu skutečně objeví, není zřejmé, zda můžeme s hračkami z linie M.A.S.K. počítat už v G.I. Joe 3 nebo si tak pouze filmaři připravují půdu pro další pokračování, popřípadě samostatný M.A.S.K. spin-off.

Stejný zdroj přináší také nejnovější informace o záporácích G.I. Joe 3. Těmi se mají stát Tomax a Xamot, dvojčata, která vedou elitní jednotku zločinecké organizace Cobra - Purpurovou gardu. V komiksech a animovaných seriálech jsou dvojčata po vizuální stránce odrazem jeden druhého, vzájemně si doplňují věty, cítí svou bolest a dovedou komunikovat beze slov. Vedle teroristických aktivit se věnují legitimnímu byznysu, jejich multimilionová společnost Cobru tajně financuje. Filmaři do obou rolí chtějí obsadit jednoho herce.

Natáčení filmu má začít během několika měsíců, podle starších zpráv by měl režírovat D.J. Caruso (Disturbia, Oko dravce), scénář napsal Jonathan Lemkin (Smrtonosná zbraň 4), ústřední postavou má být Roadblock (Dwayne Johnson) a vrátit se mají také Lady Jane (Adrianne Palicky), Snake Eyes (Ray Park) a Joe (Bruce Willis).

Zdroj: Film Divider

G.I. Joe 3

Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest