Indiana Jones 5 možná s Prattem i Fordem naráz

Indiana Jones 5 možná s Prattem i Fordem naráz | Fandíme filmu
Lucasfilm
Jak by mohla fungovat pátá výprava nejslavnějšího lovce pokladů pod sluncem.

Zákulisní hollywoodské novinky obvykle přicházejí především z větších, zavedených serverů, v posledních měsících se ale celkem osvědčil také Gabriel Gray, uživatel twitteru, který na svém profilu zveřejnil především několik později potvrzených zpráv o nejrůznějších trailerech. Občas ale mluví i o jiných věcech, například o pátém dobrodružství Indiana Jonese.

Gray trvá už několik dní na tom, že navzdory zprávám o přeobsazení hlavní role studio Disney dál jedná i s Harrisonem Fordem. Co to může znamenat? Gray se domnívá, že Ford by ve filmu mohl hrát zestárlého Indyho, který by vyprávěl příběh ze svého mládí, během kterého by roli převzal někdo mladší, například zmiňovaný Chris Pratt.

Co myslíte? Je tohle zajímavý způsob, jak předat pochodeň svému nástupci? Spokojil by se dosavadní tahoun série s úlohou vypravěče? A není už tenhle koncept v sérii poněkud ohraný? Přeci jen se vzpomínalo už v Poslední křížové výpravě i v seriálu Mladý Indiana Jones.

Příští dobrodružství Indiana Jonese je každopádně podle všeho v plenkách, takže se celkový koncept ještě může několikrát změnit.  

Zdroje: Gabriel Gray I, II, III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest