Kingsman: Tajná služba - Super Bowl spoty

Kingsman: Tajná služba - Super Bowl spoty | Fandíme filmu
Špionážní psi, škola pravého gentlemana nebo debata o špionážních filmech se Samuelem L. Jacksonem v desítce nových videí.

Kingsman: Tajná služba mají výborné recenze, při premiérovém víkendu v Británii utržili velice slušných 7 milionů dolarů a předvedli se také během Super Bowlu, kde nesměli chybět s vlastním spotem. Rychle sestříhaná půlminutovka zasvěcené nepřekvapí, v dosud nepolíbených snad ale nahláškovaná akční jednohubka dokázala probudit zájem. Šikula Matthew Vaughn by si totiž narvané sály určitě zasloužil. Po klasickém Super Bowl spotu se v televizi objevil ještě jeden hravý spot s špionážními psíky a do playlistu zařazujeme i starší klipy a featuretty.

Kingsman: Desítka nejnovějších videí

Kingsman: The Secret Service je špionážní variací na Pygmalion, ve které si zkušený špion (Colin Firth) vezme pod svá křídla nezvedeného kluka z ulice (Taron Egerton) a pomůže z něj vychovat špičkového agenta, zrovna v době, kdy svět ohrožuje technologický génius (Samuel L. Jackson). V hlavní ženské roli uvidíme neznámou Sophie Cookson, úlohu nebezpečnou femme fatale dostala modelka a tanečnice Sofia Boutella. Šéfa špionážní agentury hraje Michael Caine, jednoho z učitelů na špionážní akademii Mark Strong. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 19.2. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest