Seznam upoutávek, které odhalí Super Bowl 2015

Seznam upoutávek, které odhalí Super Bowl 2015 | Fandíme filmu
Batman? Star Wars? Jurský svět? Víme, které z očekávaných hitů se během víkendu předvedou.

Propagovat svůj produkt během Super Bowlu je rok od roku dražší a dražší. Letos stál třicetivteřinový spot už 4,5 milionu dolarů. Když si vezmete, že většina blockbusterů vyhradí na propagaci zhruba sto milionů, je to opravdová pálka. Řada studií tak akci zcela vynechává a věří, že může potřebné prostředky vynaložit lépe. Jiná naopak stále doufají, že když ukážete svůj film 110 milionům lidí (loňský přenos vidělo jen v USA rekordních 111,5 milionu diváků), natáhnete alespoň část z nich do kina.

Na jaké filmy budou studia lákat letos? Budou to Honba za zítřkem (Tomorrowland), Jurský svět, Ted 2, Mimoňové, Sedmý syn, Terminátor: Genisys, SpongeBob ve filmu: Houba na suchu, Rezistence a Kingsman: Tajná služba. Vždycky se může objevit nějaké překvapení, ale zdá se, že tohle je všechno. Sony se rozhodlo letošní ročník vynechat, Warner své spoty během Super Bowlu neukazuje tradičně. Ale i zbylá studia připravila pro fanoušky hodně chudý ročník.

Během Super Bowlu nebude promítána ukázka na ani jeden film, ze kterého jsme zatím žádné záběry neviděli. Sedmý syn se u nás už dokonce promítá a SpongeBob se začne promítat za několik dní. Většina ostatních filmů pak ukázala upoutávek už několik, nejzajímavější tak pro filmové fanoušky budou zřejmě Jurský svět a Tomorrowland, ze kterých jsme viděli zatím jen první teasery. (Ano, Ted 2 také zatím předvedl jen jednu upoutávku, ale poměrně obsáhlou, televizní spot z přisprostlé komedie jen těžko odhalí cokoliv objevného). Zamrzí především slabá účast Disneyho a Universalu.

Že neuvidíme Hvězdné války, jsme předpokládali už delší dobu, avšak Marvel (dceřiná společnost Disneyho) se v předchozích letech vždy vytasil se silnými upoutávkami. A stejně tak Universal mohl ukázat víc, vzhledem k tomu, že televizní stanici i studio vlastní mateřská společnost NBCUniversal. Série Rychle a zběsile v minulosti tradičně prezentovala během Super Bowlu silné spoty a kupříkladu za první ukázku na del Torův Crimson Peak by se také nikdo nezlobil...

V komentářích dejte vědět, na které spoty se nejvíc těšíte.

Zdroj: Deadline

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest