Světová válka Z 2 bez Brada Pitta?

Světová válka Z 2 bez Brada Pitta? | Fandíme filmu
Scenárista World War Z přinesl první náznak toho, kam by se série mohla ubírat. Kdy se začne natáčet a kdy film uvidíme?

Scenárista Steven Knight (Locke, Východní přísliby) píše scénář k pokračování Světové války Z a v aktuálním interview překvapil tvrzením, že „začíná s čistým štítem“. Pokračování prý bude docela jiné, než první film a Knightův scénář míří na místa, kam ten minulý nesahá.

Reportér se Knighta na téma dál neptal, takže není úplně zřejmé, co krátké vyjádření znamená. Vydá se pokračování jednoduše hodně jiným směrem, než první film? Chce Knight říct pouze to, že jeho scénář nijak nerespektuje nápady, které měl někdo ve studiu někdo před angažováním jeho maličkosti? Anebo rovnou máme čekat úplně nov příběh, s úplně novými hrdiny, pouze zasazený do stejného světa?

Knižní předloha je antologie kratičkých hlášení ze světa postiženého zombie apokalypsou, které se skládají do fascinující a skutečně pestré mozaiky. Nebylo by vůbec špatné, kdyby se filmová série pokusila o něco podobně rozmanitého, ale vzdalo by se studio Paramount, svojí největší hvězdy, Brada Pitta? Na další podrobnosti si ještě budeme muset počkat, nicméně bychom se jich měli dočkat už letos. Natáčení filmu má začít letos v říjnu, aby se stihla premiéra naplánovaná na rok 2016.

Zdroj: Indie Wire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest