Inhumans: Vin Diesel už zase provokuje

Inhumans: Vin Diesel už zase provokuje | Fandíme filmu
Diesel si nedá pokoj a už zase naznačuje, že si zahraje v "X-Menech od Marvelu". A co zatím o Inhumans prozradili Agents of S.H.I.E.L.D.?

Článek obsahuje spoilery k seriálu Agents of S.H.I.E.L.D..

Vin Diesel má marvelovky zjevně rád a už někdy od roku 2012 svým fanouškům naznačuje, že si v některé z nich zahraje. Prapůvodně se spekulovalo o tom, že by mohl hrát Visiona, nakonec jsme jej slyšeli jako dřevěného Groota ve Strážcích Galaxie. K téhle spolupráci nicméně došlo podle všeho především proto, že měl Diesel málo času a dabing několika řádek textu byl pro něj zvladatelný. Už v září 2013 však herec uvedl, že společně se studiem jedná také o nějaké větší roli a od té doby tu a tam naznačí, že by se mohlo jednat o roli v Inhumans. Teď se objevila další drobná provokace, když Vin na svém Facebooku zveřejnil fotku sebe sama v tričku Inhumans a nápisem „Jsi Inhuman?“ (popřípadě tedy „Jsi nelidský?“). Jedná se jen o přátelské popichování nebo nám herec naznačuje, že o roli v chystaném filmu skutečně vyjednává?

Zatím o Inhumans víme, že budou mít premiéru 2.11. 2018, mezi Avengers 3 a Avengers 4, a že první verzi scénáře píše neznámý Joe Robert Cole. Ve starším článku najdete oficiální logo filmu. Inhumans však byli představeni daleko dříve, než v roce 2018. V závěru první poloviny druhé řady seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. bylo definitivně potvrzeno, že Inhumans jsou na Zemi už dlouhou dobu. Žijí v utajení, stejně jako v komiksech aktivují svůj plný potenciál prostřednictvím vdechování transformační mlhy a byli na Zemi uměle vysazeni mimozemskou rasou Kree (modří mimozemšťané z Guardians of the Galaxy). Zdá se, že Inhumans budou ve filmovém Marvel universe sloužit jako určitá aleternativa k mutantům, na které nemá Marvel práva. Doposud byly jako Inhumans identifikovány Skye (Chloe Bennet) a Raina (Ruth Negga), dvě postavy z Agents of S.H.I.E.L.D., avšak není vyloučené, že také Quicksilver a Scarlet Witch budou za Inhumans označeni.

V komiksech jsou Inhumans uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisícelitími vytvořili Kree, modří mimozemšťané, se kterými jsme se setkali ve Strážcích Galaxie. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 duší) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy.

Zdroj: Vin Diesel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest