Wonder Woman: Údajně se chystá 6 scénářů

Wonder Woman: Údajně se chystá 6 scénářů | Fandíme filmu
Po Aquamanovi se i další komiksový film údajně dočká ve fázi příprav hned několika variant.

Není nijak neobvyklé, že k jednomu hollywoodskému film existuje hned několik scénářů. Obvykle ale vznikají jedna po druhé. Projekt se chystá řadu let, postupně se vyvíjí a mění se scenáristé, kteří buď text dál a dál vyvíjejí nebo i občas začínají znovu od nuly. Už u Aquamana jsme se však setkali s něčím malinko odlišným. Dle dostupných informací si Warner najal hned dva různé scenáristy, aby souběžně napsali dva různé scénáře. Ve finále by se pak použil lepší z obou scénářů nebo ty nejlepší části z obou dvou. Daná taktika má sloužit k tomu, aby byl v co nejkratším čase dostupný co nejlepší scénář.

Scenárista Arash Amel (Agent na útěku, Grace, kněžna monacká) teď tvrdí, že se doslechl, že k Wonder Woman se připravuje hned šest různých scénářů! Amel samozřejmě nepatří mezi jakkoliv prověřené zdroje zákulisních hollywoodských informací, avšak jako scenárista určitě spoustu známých v oboru má, jeho tvrzení nepřímo potvrzuje starší zpráva s Aquamanem, ale především také Devin Faraci, šéfredaktor serveru Badass Digest, který už potvrzených zákulisních zpráv přinesl řadu. Faraci dále uvádí, že podle jeho informací by měly být jednotlivé scénáře posléze spojeny v jeden.

Arash si dále stěžuje, že se z Hollywoodu stává víc a víc pásová výroba, což v krátkodobém horizontu nemusí být ještě nutně špatně. Pro diváky je samozřejmě nejdůležitější, dostat co nejlepší film. Jak se k němu filmaři dopracovali, je svým způsobem věc druhořadá. Otázkou spíš je, jestli by výrazné rozšíření obdobného přístupu nemělo nějaký dlouhodobý vliv na chuť scenáristů, za takovýchto podmínek pracovat a potažmo tedy na úroveň scénářů jako takových. I když cynici jistě řeknou, že horší scénáře už bombastické americké velkofilmy snad ani mít nemohou. Uvidíme, zda bude zpráva potvrzena nějakým dalším zdrojem, zatím oficiálně víme jenom to, že (nějaký) scénář píše Jason Fuchs, za pomoci samotné režisérky Michelle MacLaren.

Zdroje: Arash Amel, Devin Faraci

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest