Batman v Superman: Co ve filmu čeká na Supermana

Batman v Superman: Co ve filmu čeká na Supermana | Fandíme filmu
Často slýcháme nejrůznější novinky o Batmanovi. Film je ale pořád primárně pokračováním Muže z oceli. Jak se svět se svým hrdinou vyrovnává?

Článek obsahuje spoilery k filmu Batman v Superman: Dawn of Justice.

Jsou tu další informace o Batman v Superman: Dawn of Justice, které pocházejí ze scénáře Chrise Terria, konkrétně z verze, která byla dostupná krátce před začátkem natáčení. Film má začít flashbackem z Batmanových počátků a následně nám ukázat souboj Zoda se Supermanem z pohledu Bruce Waynea (Ben Affleck). Hlavní část filmu se má ale odehrávat několik let po událostech Muže z oceli. Z Clarka (Henry Cavill) se potupně stává hrdina, jakého moc dobře známe. Padouchům už neláme vazy, dokonce má být ve filmu scéna, kdy se Superman souboj se záporákem Doomsdayem snaží přenést mimo obydlenou oblast.

Lois (Amy Adams) a Clark spolu dál randí, Clark pracuje v Daily Planet a přitom zasahuje po celém světě. Jedním z klíčových témat má být i nadále vztah světa s mimozemšťanem, který vládne nadpřirozenými schopnostmi. Některé země vidí Supermana jako zbraň Spojených států, třeba Čína jej údajně nechce pustit do svého vzdušného prostoru. Většina obyčejných lidí vnímá Supermana jako hrdinu, až na žárlivého Lexe Luthora (Jesse Eisenberg) a opatrného Batmana, který od souboje se Zodem vyvíjí zbraně, které by mohly Supermana v případě potřeby zastavit.

Zdroj: Badass Digest

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest