Batman v Superman: Oficiální fotka konečně v barvě

Batman v Superman: Oficiální fotka konečně v barvě | Fandíme filmu
Známá fotka s Batmobilem se objevila v barvě. Chystají se dotáčky. A kdy uvidíme první teaser? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Jak nás správně upozornil čtenář "Nikdo", casting na roli mladého chlapce s vysokou pravděpodobností patří k úplně jinému filmu.

Vzpomínáte si na první oficiální fotku Batmana a Batmobilu? Teď se černobílá fotka konečně objevila v barvě. Alespoň to tvrdí server Comicbook.com. Ten fotku údajně našel na stránkách produkční společnosti Zacka Snydera, kde se má obrázek po přejetí myší zbarvit. Po bližším přezkoumání mohu říct pouze tolik, že se odstíny obrázku změní, ale rozhodně se nevybarví tak výrazně, jako na níže přiloženém obrázku. Není tedy vyloučeno, že si Comicbook.com barevnou fotku vyrobil sám a vydává ji za pravou. Také je ale možné, že administrátoři stránky Cruelfilms.com barevný obrázek zveřejnit neměli a zpětně svou chybu napravili. Takže pro případ, že je barevná fotka pravá, ji přikládáme. Jestli je fotografie autentická, co na Batmanovy barvy říkáte?

Oficiální barvy nového Batmana?

Fotka budiž také určitým předznamenáním blížícího se teaser traileru, který by se měl podle nepodložených zvěstí objevit v kinech společně s americkou premiérou Hobita: Bitvy pěti armád, tedy už tento pátek. Pokud trailer skutečně bude zveřejněn, podělíme se s vámi o něj hned, jak bude online.

Obrázek, který je na stránkách Snyderovy společnosti právě teď

A i když už natáčení Batman v Superman: Dawn of Justice skončilo, už teď se chystají dotáčky. Studio shání chlapce do role zhruba jedenáctiletého Bruce Waynea. A pozor, chlapec musí být vysoce zdatný v nějakém bojovém sportu, ideálně na úrovni mezinárodních šampionů. Zdá se tedy, že tenhle Bruce Wayne bude trénovat boj se zločinem už od nejútlejšího věku.

Zroje: ComicBook, One Headlight Ink, BOF

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest