Daniel Bruhl je nový marvelácký záporák

Daniel Bruhl je nový marvelácký záporák | Fandíme filmu
Závodník z Rush a nácek z Hanebných panchartů se objeví minimálně v Captainovi Amerikovi 3.

Captain America: Civil War se má začít natáčet příští rok v dubnu a casting je v plném proudu. Marvel se snaží předběhnout novináře, a tak sám odhalil, že obsazení filmu rozšíří Daniel Bruhl. Studio však pouze pochválilo Danielovy herecké schopnosti, další podrobnosti už doplnily hollywoodské zpravodaje. Bruhl si zahraje jednoho ze záporáků filmu, ale objeví se i v dalších marvelovkách, jmenovitě především v Doctorovi Strangeovi, kde by mohl ztvárnit dokonce hlavního Doktorova oponenta.

Jen těžko lze odhadovat, jestli se Bruhl v Civil War pouze mihne jako jeden z účastníků konfliktu mezi Captainem Amerikou a Iron Manem nebo bude mít nějakou výraznější roli. Nicméně koho by si mohl zahrát? Pokud má skutečně hrát hlavního záporáka v Doctorovi Strangeovi, pak se jako pravděpodobná varianta jeví Baron Mordo - Doktorův úhlavní nepřítel, mocný kouzelník, který trénoval u stejného mistra, jako Strange. Popřípadě by Bruhl mohl hrát Mandarina, kterého za Doktorova záporáka označoval jeden starší drb. Pokud by se informace, že se Bruhl objeví jako záporák v Doktorovi Strangeovi, nepotvrdila, jsou možnosti výrazně širší, ale není vyloučené, že filmaři sáhnou po některém ze záporáků Captaina Ameriky, když už se film jednou jmenuje Captain America: Civil War. Fanoušci hodně spekulují o Aleksanderovi Lukinovi, ruském magnátovi, do jehož těla se v komiksech v časech Civil War přesunulo vědomí Red Skulla, Captainova úhlavního nepřítele, který v Captain Amerika: První Avenger na konci zmizel do nějaké jiné dimenze.

Vedle Bruhla, Chrise Evanse (Captain Amerika), Roberta Downeyho Jr. (Tony Stark) a Chadwicka Bosemana (Black Panther) se mají objevit také Sebastian Stan (Winter Soldier), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Scarlett Johansson (Black Widow), Frank Grillo (Crossbones) a podle starších zpráv také Jeremy Renner (Hawkeye). Svou logiku by měl návrat Anthonyho Mackieho (Falcon) a Emily Van Camp (Sharon Carter). Captaina Ameriku: Civil War uvidíme v českých kinech 5.5. 2016.

Zdroje: Deadline, Badass Digest, The Wrap, Marvel, Variety, HitFix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest