Nová Vrána nebude filmový remake

Nová Vrána nebude filmový remake | Fandíme filmu
James O'Barr, jenž stojí za zrodem komiksové Vrány, se podělil o několik podrobností k novému filmu.

Kamery nové Vrány se mají podle nedávné zprávy spustit během příštího jara. Aktuálně se k přípravám nového filmu vyjádřil sám James O’Barr, duchovní otec komiksové předlohy. Projekt nebude předělávkou původního snímku, ale novou adaptací původního komiksu. O’Barr to přirovnává k rozdílu mezi Drákulou z roku 1931 a Coppolovým Drákulou z roku 1992. Oba snímky čerpají ze stejného materiálu, ale každé zpracování je jiné. Nová Vrána má mít blízko k Taxikářovi s Robertem De Nirem nebo k tvorbě Johna Woo. 

Na stránkách komiksu známe hlavní zamilovanou dvojici jenom jmény. Film by měl tuto věc dodržet a celkově být černobílým políčkům věrnější. Herce Lukea Evanse už zřejmě opravdu můžeme považovat za Erica a mimochodem podle O’Barra vypadá po nanesení bílého make-upu skvěle. Ještě jednou však opakujeme, že Evans by měl vystupovat ve filmu jen jako Eric. Eric Draven je Brandon Lee z první filmové Vrány a O’Barr by se nerad dopustil něčeho, co by pošramotilo Brandonův odkaz.

Stejně jako u první Vrány z roku 1994, bude i zde O’Barr dohlížet na filmový soundtrack. Některé hudební skupiny už projevily zájem, takže je dost jistě možné, že opět uslyšíme třeba další pecku od The Cure jakou byla Burn. Ke slovu se ale dostanou i další rockové kapely. Co vy na to? Je další písničkový soundtrack dobrou volbou nebo by měl nový film v rámci snahy o odlišení sáhnout třeba po orchestru?

Zdroj: Kirsgaard's Commentary

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest