Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý - Severský masakr podruhé

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý - Severský masakr podruhé | Fandíme filmu
Tommy Wirkola je zpět a i sním jeho zombie. Zatlučte okna i dveře, tohle budou jatka. Už trailer slibuje ten správný "čvachták".

Po pěti letech se Tommy Wirkola vrací na stříbrné plátno s oživlými nacistickými zombie z norských plání. Martin Hykkerud přežil běsnění zombie a ocitá se v nemocnici, kde se dozvídá, že mu na místo jeho uříznuté ruky přišili ruku zombie kterou našli u něj v autě, poté co havaroval. Ovšem časem zjistí, že tato ruka mu poskytuje nadlidskou sílu. Mise nacistických zombie neskončila, jsou zpět a mají jeden úkol – nastolit vládu vůdce. A to je teprve začátek. Abyste porazili armádu nemrtvých, potřebujete armádu nemrtvých. Martin díky své ruce vzkřísí mrtvé a společně se vydávají do bitvy, jejíž výsledek ovlivní životy nás všechny.

Dead Snow 2 je pokračování Dead Snow a v českých kinech bude uvedeno pod názvem Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý. Premiéra v českých kinech je stanovena na 30.10. 2014, slovenští fanoušci si musí počkat do 19.2. 2015. Dle traileru nás čeká hodně krve a vnitřností, ale hlavně béčko tak absurdní, až bude nehorázná legrace. Podle ohlasů je film o dost povedenější než jedinčka, tak uvidíme, s čím se na nás Wirkola po Jeníčkovi a Mařence vytasil. Už zítra!  

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý - Trailer s českými titulky

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest