Flash našel svého představitele

Flash našel svého představitele | Fandíme filmu
Proč Warneru nevadí, že bude mít naráz dva různé hrané Flashe? A mohli by se někdy potkat?

Pokračujeme v představování komiksových DC filmů, které si Warner naplánoval až do roku 2020. Po Justice League bude 23.3. 2018 do kin uveden The Flash, alias nejrychlejší muž na Zemi. I když populární červený kostým nosila v historii celá řada lidí, v chystaném filmu se objeví jeho nejpopulárnější a nejznámější alter-ego, Barry Allen. Ten momentálně běhá i na televizních obrazovkách ve stejnojmenném televizním seriálu, tak proč studio nesáhlo po jiném Flashovi? Warner jednoduše v souběžné existenci dvou hraných Flashů nevidí žádný problém. Studio to zřejmě za nijak matoucí nepovažuje.

A proč vůbec nejsou filmy a seriály u DC provázané, podobně jako to dělá Marvel? Studio chce, aby ani filmová ani televizní větev nebyly kreativně jakkoliv brzděné. Nicméně fanoušky by mohlo potěšit, že ve skutečnosti se prý filmy a seriály odehrávají, podobně jako komiksy, v DC multiverse. Tedy v DC univerzu plném odlišných paralelních realit. Pokud by tedy tvůrci někdy ve vzdálené budoucnosti hodně chtěli, filmoví a televizní hrdinové by se teoreticky spolu setkat mohli. Uvedl to Geoff Johns, kreativní šéf DC Entertainment. Zatím to ale zní spíš jako chlácholení fanoušků. Potkávání postav v dohlednu skutečně nehrozí.

Filmového Flashe si zahraje Ezra Miller, což je ze strany Warneru další překvapivá, nicméně opravdu povzbudivá volba. V Musíme si promluvit o Kevinovi Miller ukázal, čeho je schopný v dramatické rovině, v Perks of Being a Wallflower pro změnu Ezra sršel vtipem a charismatem, jaké zrychlený hrdina bude potřebovat. Role excentrického kecálka pro něj nebude představovat nejmenší problém.

Zdroje: THR, Buzz Feed

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest