Doctor Strange může dostat cizího záporáka

Doctor Strange může dostat cizího záporáka | Fandíme filmu
Skalní fanoušci nebudou nadšení, Doctor Strange má dostat tradičního záporáka jiného hrdiny. Odhalí jej údajně už Avengers 2.

Článek může obsahovat spoilery k filmům Doctor Stange, Iron Man 3 a Avengers: Age of Ultron.

Když unikl na internet trailer na Avengers 2, objevil se na diskusním fóru 4chan člověk, který trvrdil, že pracuje v Marvelu a zná scénář filmu. Samozřejmě se může jednat o totální podvrh, avšak většina toho, co anonymní osoba říká, poměrně přesně zapadá do všeho, co už o Avengers: Age of Ultron víme. Takže pokud si nechcete nechat vyzradit prakticky celý film, buďte při pátrání na internetu opatrní!

Anonym mimo jiné prozradil, že v Avengers 2 se dozvídáme, že skutečný Mandarin je odhalen jako sponzor Hydry, má mu být věnována potitulková scéna a má se stát záporákem v Doktorovi Strangeovi! A pokud ne přímo on sám, tak alespoň jeho magické prsteny. Kromě vlastnictví prstenů prý bude Mandarin také velice schopný manipulátor a teroristický vůdce.

V komiksech je Mandarin génius, zkušený bojovník a především vlastník deseti magických prstenů, které jej činí nesmírně mocným. Jedná se o hlavního protivníka Tonyho Starka. Ve filmovém světě se už v Iron Manovi setkáváme s Mandarinovou organizací Deset prstenů. Následně se v Iron Manovi 3 objeví sám Mandarin, ale ukáže se, že jde o podvodníka jménem Trevor Slattery, který pouze využívá Mandarinova věhlasu. To se pravému Mandarinovi vůbec nelíbí a jak se dozvídáme v krátkém filmu All Hail the King, skutečný Mandarin nechá Trevora zajmout.

Představení Mandarinova napodobitele se řadě skalních komiksových fanoušků příliš nezamlouvalo, otázkou tedy je, jak se budou tvářit, pokud se Mandarin nakonec skutečně nepostaví Iron Manovi, ale Doktorovi Strangeovi. Svým způsobe to dává smysl. Žádný samostatný film s Iron Manem se v dohledné budoucnosti neplánuje a byla by škoda Mandarina nevyužít, zvlášť když krátký film All Hail the King definitivně potvrdil jeho existenci. Doctor Strange je úplně nová postava a jakákoliv návaznost na stávající filmy se mu může hodit. Strange je mocný kouzelník, potřebuje tedy magického soupeře a je docela možné, že jeho hlavní nepřátele, černokněžníka Mordo a démona Dormamu, si Marvel nechává až na pozdější filmy.

Zatím samozřejmě není možné jakkoliv ověřit, zda je informace vůbec pravdivá, nicméně pokud by to tak bylo, jak se vám myšlenka Mandarina v Doktorovi Strangeovi zamlouvá?

Doctor Strange je nejpopulárnější postavou magické části Marvel Universe. Jedná se o bývalého špičkového chirurga, který si poraní ruce, odejde do Himalájí a stane se učedníkem mocného kouzelníka. Po dokončení svého výcviku se stává ochráncem Země před nadpřirozenými silami. Podle nejnovějších zvěstí by se však nový film doktorovými počátky neměl vůbec zabývat. Film natočí Scott Derrickson (Sinister, V moci ďábla), nejnovější verzi scénáře píše Jon Spaihts (Prometheus, Černá hodina). Premiéra filmu je naplánována na 8.7. 2016.

 Zdroj: 4chan

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest