Pacific Rim 2 nebude závěrečný díl

Pacific Rim 2 nebude závěrečný díl | Fandíme filmu
Del Toro se vyjádřil v nedávnem rozhovoru k budoucnosti svého sci-fi blockbusteru.

Na druhé kolo Pacific Rim, v němž se opět porvou gigantičtí roboti a monstra, si zaskočíme v roce 2017. Do té doby ještě zbývá moře času, ale režisér Guillermo del Toro nezahálí a prozradil něco málo o svých plánech. Tak předně, nástřel scénáře je hotový, ale vyžádá si ještě péči čtyř až pěti měsíců. Poté se v srpnu nebo září příštího roku rozjede preprodukce a filmování začne v listopadu nebo v prosinci.

Ještě před filmem se očekává animovaný seriál, jenž by měl popsat události mezi jedničkou a dvojkou. Podle slov režiséra má být sequel jiný než jeho předchůdce, ale hlavně by měl jeho závěr připravit půdu pro chystaný třetí díl. Del Toro má se světem Jaegerů a Kaiju ambiciózní plány a dokonce si natolik věří, že některé postavy z prvního filmu v tom druhém vynechá a vrátí je teprve až v tom třetím (nebo už v závěru druhého), pokud se jej podaří natočit. Guillermův zápal je bezva, ale myslíte si, že se trojky skutečně dočkáme? Neměl by raději natočit trojku Hellboye, na kterou už tak dlouho čekáme? 

Poznámka na závěr: Del Toro a videoherní tvůrce Hideo Kojima, který nám dal sérii Metal Gear Solid, společně pracují na novém díle videoherní série Silent Hills. Koukněte na trailery.

Silent Hills: Dva trailery

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest