Policajt z Beverly Hills 4 nebude?

Policajt z Beverly Hills 4 nebude? | Fandíme filmu
Eddie Murphy nastínil svou filmovou budoucnost.

V osmdeástých letech minulého století se komik Eddie Murphy profiloval jako držkatá hvězda akčních komedií ve stylu Smrtonosné zbraně. Jenže pak přišla léta devadesátá a Murphy se přestal snažit. Bral role v kdejaké hovadině, hlavně když to hodí nějaký ten drobák. V novém tisíciletí už to zabalil úplně. V roce 2006 byl sice nominovaný za Dreamgirls na Oscara a jeho Oslík ze Shreka se nesmazatelně zapsal do nejednoho diváckého srdce, ale kromě těchto dvou výjimek točil jinak samé sra*ky. Není tedy divu, že jeho fanoušci pořád ještě tajně doufají, že by mu mohl spravit reputaci návrat k jeho nejslavnější roli - k Policajtovi z Beverly Hills.

Ten z něj v osmdesátkách udělal hvězdu první velikosti a postupně se dočkal dvou pokračování. To poslední z roku 1994 už sice za moc nestálo a v kinech taky díru do světa neudělalo, ale přesto se prakticky okamžitě po premíéře začalo mluvit o čtvrtém díle. Snaha o natočení dalšího poračování ale rychle vyšumněla a o resuscitaci série se pokusil až po přelomu tisíciletí legendární producent Jerry Bruckheimer. Ani ten ale neuspěl a tak projekt nakonec přistál v září roku 2006 na stole rutinéra Bretta Ratnera. Průtahy však nekončily. Scénář se neustále přepisoval, spekulovalo se o kontroverzní přístupnosti PG13 (předchozí díly byly eRkové), nicméně sám Eddie Murphy prohlašoval, že čtyřku natočit chce, aby série měla důstojnější závěr, než slabou trojku.

Teď Murphy opět obrátil a tvrdí, že se čtyřka vůbec nechystá (Brett Ratner ještě před měsícem proklamoval, že během několika příštích let bude hotový scénář). Naopak on sám se prý snaží zprodukovat televizní spin-off, ve kterém by si jednou začas střihnul malé cameo, zatímco hlavním hrdinou by byl Foleyho ("poldův") syn. Momentálně si prý totiž užívá jakéhosi skoro-důchodu, který hodlá prací prokládat jen příležitostně. Rozhodně je prý konec s natáčením filmů pro celou rodinu (i když jeho nejbližším projektem je dabování animáku Hong Kong Phooey) a rád by pracoval na "něčem ostřejším". Možná by uvažoval i o návratu ke stan-up vystoupením, kde by nejdřív vyprávěl vtipy a pak lidem zahrál se svojí kapelou. Trénink na to bude mít poměrně slušný, protože už v únoru ho čeká moderování příštích Oscarů.

Zdroje: Rolling Stone, Collider, Wikipedia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest