Avengers 3 se mohou obejít bez Avengers

Avengers 3 se mohou obejít bez Avengers | Fandíme filmu
Poslední zpráva z budoucnosti Marvelu: V Avengers 3 by se nemuseli objevit Thor, Captain America a spol..

Článek může obsahovat spoiler ze závěru Avengers 2!

Vzpomínáte na zhruba dva týdny starou zprávu, podle které by Avengers 3 mohli být rozdělení na dva filmy nebo alespoň přímo otevřít dveře další týmovce? Teď server Badass Digest (který má prokazatelně kontakty v Marvelu) starší zprávu v zásadě potvrzuje a přidává další podrobnosti.

Zdá se, že studio plánuje, nebo přinejmenším zvažuje, variantu, že by svoje největší hvězdy do Avengers 3 vůbec neobsadilo a schovalo by si je až na jakýsi další film. Co přesně by to znamenalo? Nejspíš to, že v Avengers 3 by se objevil buď úplně nový, či alespoň z větší části nový, tým, složený primárně z nových hrdinů, jako jsou Dr. Strange, Ant-Man, Quicksilver, Scarlet Witch apod.. V následujícím filmu by se pak zřejmě sešly úplně všechny myslitelné týmy - staří i noví Avengers, Guardians of the Galaxy popřípadě Inhumans či televizní hrdinové.

Podle starší zvěsti už na konci Avengers: Age of Ultron Captain America z nějakého důvodu sestaví nový tým, složený ze starých i nových tváří. Robert Downey Jr. pro změnu aktuálně uvedl, že s Marvelem chystá další spolupráci, že se nejedná o Iron Mana 4, a že má Marvel „velké plány“. Vin Diesel před časem zase tvrdil, že studio za hodně dlouhou dobu přinese opravdu velký projekt, ve kterém bude „spojovat značky“. A pak je tu samozřejmě zvěst o tom, že by Marvel mohl pod svou střechu dostat Spider-Mana.

Takže co říkáte, Avengers 3 s novými členy 4.5. 2018, masivní týmovka 3.5. 2019?

Zdroj: Badass Digest obrázek: Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest