Free Range: Filmový kritik dostane od života za uši

Free Range: Filmový kritik dostane od života za uši | Fandíme filmu
Balada o přijetí světa představuje rozháraného hrdinu, který se vzpouzí společenským konvencím, stojí před těžkým životním rozhodnutím a hledá sám sebe.

Životní rozhodnutí formují náš život. Život nás před ně postaví a je jen na nás, jak se s nimi vyrovnáme. A právě o tom správném rozhodnutí je Free Range.

Fred je filmový kritik, mladý perspektivní muž s nádhernou přítelkyní. O zapadnutí do společských konvencí však příliš nestojí. Je neustále zdrogovaný, opilý a duchem nepřítomný. Věčně podmračený si žije ve svém vlastním světe. Po nepříznivé recenzi je však propuštěn z práce a následně se dozví, že čeká se svojí přítelkyní dítě. Stojí před životním rozhodnutím, od kterého se bude odvíjet zbytek jeho života. Free Range vstupuje do českých kin pod názvem Free Range – Balada o přijetí světa a svoji premiéru si snímek v českých a slovenských kinech odbyl v pondělí, v rámci festivalu Be2Can a teď je k vidění v kinech, na televizní stanici Film Europe a online.

Film natočil estonský režisér Veiko Õunpuu, festivalový harcovník, který se ve svých filmech pravidelně soustředí na téma hledání svobody. Opět se můžeme, podobně jako u jeho starších počinů, těšit na písničkový retro soundtrack a dle trailerů také na značně lyrickou atmosféru:

Free Range: Trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest