Hobiti opět pohromadě

Hobiti opět pohromadě | Fandíme filmu
Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan a Billy Boyd se po deseti letech opět sešli. Jak jim to spolu sekne? Aneb jak se dělá moderní filmový magazín.

Žijeme v době, kdy papírová média stojí na rozcestí. Někteří mediální analytici tvrdí, že jsou odsouzena k pomalé smrti (rukou elektronických médií), jiní se pouze domnívají, že se musí transformovat a najít si nové místo na slunci. Každopádně platí, že kdo zůstal stát na místě, nejspíš tu s námi dlouho nevydrží. Pasivní skupinu docela dobře reprezentuje nejmenovaný český časopis, který poněkud zaspal dobu a nedokáže svým čtenářům nabídnout hodnotnou alternativu k bezplatným filmovým webům. Na druhé straně stojí britský Empire, který do svých čtenářů sype exkluzivitu za exkluzivitou. Můžete namítat, že srovnávat české médium s magazínem z filmové velmoci, není úplně fér, ale v globalizovaném světě, kde anglicky umí každé malé dítě, tenhle argument bohužel neplatí. Čtenář si toho prostě časem všimne, že za svoje peníze může dostávat podstatně lepší kávičku.

Tak třeba v příštím čísle se Empire při příležitosti premiéry Společenstva prstenu sejde s Hobity Elijahem Woodem (Frodo), Seanem Astinem (Samvěd Křepelka), Dominicem Monaghanem (Smíšek) a Billy Boyd (Pipin), aby s nimi na Pána prstenů zavzpomínal (A možná z Elliaha Wooda vytáhne i nějaké ty drobnosti o Hobitovi, když už v něm má malou roli). Aby čtenáře na článek nalákal, natočil na něj dokonce i krátký teaser, ve kterém můžete vidět, jak jednotliví herci zestárli. Pravdou je, že největší změnu lze pozorovat asi na Billym Boydovi, kterého asi málokdo z vás viděl jinde, než právě v LOTRovi. Elijah Wood pořád vypadá jako naivní mladíček, Sean Astin působí jako nějaký stand-up komik nebo taťka od rodiny a Dominic Monaghan má také stále stejnou vizáž, jakou u něj známe z televizních seriálů – tedy vizáž rockové hvězdy (Tom Meighan, frontman Kasabian, jako by mu z oka vypadl). Video si můžete pustit dole pod článkem, a pokud by v rozhovoru zaznělo cokoliv zajímavého, budeme vás samozřejmě informovat.

 

Hobiti opět pohromadě

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest