Terminator Genisys je love story

Terminator Genisys je love story | Fandíme filmu
J.K. Simmons vypráví o svých dojmech a zážitcích z natáčení nového Terminátora.

Terminator: Genisys zůstává jednou z největších záhad příštího roku, a tak je každá sebenenápadnější poznámka vítaným zpestřením dlouhého čekání. Aktuálně byl vyzpovídaný J.K. Simmons (J. Jonah Jameson ze Spider-Mana), jenž si ve filmu zahraje detektiva, který vyšetřuje podezřelé události spojené s výskytem Terminátorů.

Simmons se nejdřív bál, že film bude klasická žánrová nuda plná výbuchů, ve které se nestane vůbec nic nového nebo zajímavého. Ve skutečnosti je prý scénář inteligentní, vtipný, všechno v něm do sebe dobře zapadá a nechybí mu srdce. Dokonce se prý jedná o love story. Čili máme předpokládat, že stěžejním hnacím motorem celého příběhu bude vztah Sarah Connor (Emilia Clarke) a Kylea Reese (Jai Courtney)?

Dále J.K. uvedl, že film je gigantický, a že si zahrál především s Cournteym a Clarke, ale bude mít ve filmu scény i s Arnoldem Schwarzeneggerem (Terminátor). Nejméně scén má s Jasonem Clarkem (John Connor). Simmons si natáčení se svými kolegy hodně užil a už se těší na pokračování, i když se na poslední chvíli zarazil a dodal, že nemůže říct, jestli se těší na hraní v pokračování nebo jen na to, až jej uvidí v kinech.

Zdroj: Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest