Django Unchained: Joseph Gordon-Levitt jako malý tlusťoch

Django Unchained: Joseph Gordon-Levitt jako malý tlusťoch | Fandíme filmu
Chce snad mít Tarantino nejnabušenější herecké obsazení v dějinách filmu? Vedle Levitta sehnal ještě legendu béčkových hororů.

Když Quentina Tarantina odmítne Kevin Costner, sežene si Kurta Russella. A v nabírání hvězd pokračuje vesele dál. Podle magazínu Variety projevil zájem o roli v Djangovi Joseph Gordon-Levitt, kterého asi netřeba dlouze představovat. Jedna z nejrychleji stoupajících hvězd soudobého Hollywoodu vešla do povědomí širší veřejnosti především vynikající romantickou komedií 500 dní se Summer. Pak Gordon-Levitt objevil v Nolanově Inception a od té doby je jedním z nejvyhledávanějších herců dneška. V nejbližších měsících se na něj můžete těšit v Looperovi, Lincolnovi, Premium Rush a The Dark Knight Rises. Slashfilm spekuluje o tom, že v Tarantinově novince by si mohl zahrát roli Scottyho Harmonyho, který ve filmu koupí Djangovu ženu Broomhildu a sehraje s ní "dlouhou, silnou a hodně divnou mezihru". Role je sice původně napsaná pro malého tlouštíka, ale když může Tarantino upravovat scénář pro Michaela K. Williamse, proč by to neudělal pro Levitta.

Dalším do party je Don Johnson, který si zahraje vedlejší roli Spencera Bennetta – dalšího ze zvrácených plantážníků. Konkrétně Bennett se specializuje především na mladé, hezké otrokyně. Johnsona můžete znát ze seriálů Nash Bridges nebo Miami Vice, nedávno si zahrál zvráceného šerifa v Mačetovi. O jeho účasti informoval Showblitz. A na závěr tu máme Toma Saviniho, který se proslavil jako hvězda béčkových hororů. Nejznámější je asi pro svou roli Sex Machine (motorkáře s kulometnými koulemi) v Rodriguezově Od soumraku do úsvitu (neplést s Rozbřeskem ;-) ). V Djanovi si zahraje Elvise Brittlea, bratra Big Johna Brittlea, kterému pomůže se znásilněním Broomhildy. O jeho obsazení informoval Conventry Telegraph.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest