X-Men: Apocalypse - Mladý Profesor X přijde o vlasy

X-Men: Apocalypse - Mladý Profesor X přijde o vlasy | Fandíme filmu
James McAvoy se konečně bude stříhat.

Když roli Profesora X přebíral po Patricku Stewartovi James McAvoy, chyběla ještě mladší verzi postavy charakteristická pleš. Čekalo se, že když holá lebka nesvítila v První třídě, mohla by se zalesknout alespoň v Budoucí minulosti. Tam ale Profesor naopak překvapil dlouhým hippie sestřihem. Do třetice všeho dobrého už by se ale McAvoy konečně oholit měl! Uvedl tak v aktuálním rozhovoru při propagaci snímku Zmizení Eleanor Rigby. V komiksech ztratí Charles vlasy během dospívání ve spojitosti se svými sílícími mentálními schopnostmi, tak uvidíme, zda filmaři zvolí stejnou cestu nebo si připraví nějaké dramatičtější vysvětlení.

O X-Men: Apocalypse jinak prý McAvoy vůbec nic neví a scénář dostane teprve tak měsíc před natáčením. První klapka by přitom měla padnout příští rok v dubnu. McAvoy se domnívá, že podtitul nebude souviset pouze se stejnojmenným záporákem, ale také s globálním, katastrofickým přístupem, který tvůrci k látce zvolí. James se nicméně vůbec nemusí domnívat - že na nás čeká masivní destrukce, neřku-li Armagedon, prozradil v minulosti už scenárista Simon Kinberg. Titulní obrázek je ilustrační.

Děj filmu má být zasazen do 80.let dvacátého století a měl by se zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žijí už tisíce let a ve starověku byli uctíváni jako bohové. Ti by se podle náznaků filmařů mohli do přítomnosti dostat díky hrátkám v čase, které probíhaly během Days of Future Past.

Chystaný film je volně inspirován stejnojmenným komiksem a scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Režírovat má znovu Singer. Ve svých rolích se určitě vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult a James McAvoy. Vedle toho by se měl zřejmě vrátit také Hugh Jackman v roli Wolverina. Staré známé by vedle výše uvedených mutantů by soupisku měli doplnit také mladší verze mutantů známých z původní trilogie. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroj: Huffington Post  obrázek: Flickering Myth

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest