Doctor Strange: Joaquin Phoenix už skoro podepsal

Doctor Strange: Joaquin Phoenix už skoro podepsal | Fandíme filmu
S 99 procentní pravděpodobností bude hrát marvelovského Doctora Strange Joaquin Phoenix. AKTUALIZOVÁNO: Proč vlastně Phoenix váhá?

AKTUALIZACE: Server Badass Digest taktéž potvrzuje, že jednání s Phoenixem stále probíhají. Zároveň uvádí, v čem je největší háček. Vedle toho, že se Joaquin zdráhá podepsat kontrakt na řadu let dopředu (i když v minulosti už zaznělo, že by kvůli němu byl Marvel ochotný udělat výjimku a podepsat jej na menší počet filmů, než je ve studiu obvyklé), si prý také není jistý, jestli by zvládl přístup k natáčení, jaký Marvel uplatňuje. Herec obvykle točí menší dramatické filmy se silnými režisérskými osobnostmi. Pokud by přijal roli Doctora Strange, pracoval by najednou v prostředí, kde má poslední slovo studio, film se za pochodu upravuje na základě manažerských rozhodnutí a hodně se pracuje s digitálními triky, zeleným pozadím apod.. Stále je tedy možné, že Phoenix usoudí, že monstrózní velkoprodukce není nic pro něj a nabídku odmítne.

Původní článek: Těsně před Comic-Conem hollywoodské zpravodaje přinesly zprávu, že Marvel do role Doctora Strange hodlá obsadit dramatického herce Joaquina Phoenixe. Zdálo se, že jej studio chtělo představit veřejnosti právě na Comic-Conu, jenže jednání zřejmě nepostupovala kupředu takovou rychlostí, jakou by Marvel potřeboval a po delší odmlce se mohlo pomalu začít zdát, že šlo jen o dalšího z řady kandidátů, kteří byli s rolí spojováni, ale nakonec ji nezískali nebo o ní ve skutečnosti ani nikdy nejednali. Objevila se dokonce další spekulace, že by Strange mohl hrát Jack Huston, známý ze seriálu Boardwalk Empire.

Server Collider teď však tvrdí, že Huston rozhodně žádnou nabídku nedostal. A ani k tomu není důvod, protože podpis smlouvy s Joaquinem Phoenixem je na spadnutí. Oficiální oznámení máme čekat v horizontu dní. Collider exkluzivní zákulisní informace přináší jen opravdu výjimečně, takže se zdá, že svému zdroji opravdu věří, když jde takhle s kůží na trh. Pokud se tedy nestane nic nečekaného, Phoenix skutečně bude Strange. Jak se vám v roli zamlouvá?

Zdroje: Badass Digest, Collider

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest