Daniel Radcliffe mluvil s Marvelem

Daniel Radcliffe mluvil s Marvelem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Bude z Harryho Pottera Doctor Strange? A co tajně chystá Katee Sackhoff?

Při propagaci romantické komedie What If Daniel Radcliffe zmínil, že na letošním Comic-Conu běhal maskovaný v kostýmu Spider-Mana a také mluvil s lidmi z Marvelu. Radcliffe neupřesnil, zda se jednalo o přátelskou konverzaci nebo pracovní jednání, ale kdybyste někde zahlédli titulky, které budou hlásat, že „Harry Potter bude hrát Doctora Strange“, už víte, odkud se podobná senzace vzala.

Nedávno se o jistém meetingu nevinně zmínila také Katee Sackhoff, populární především díky roli Starbuck v Battlestar Galactice. Tehdy nenápadně prohodila, že ji čeká schůzka se Stanem Lee, autorem řady populárních marvelovek. Následně zveřejnila čtyři obrázkové nápovědy, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Herečka své tajemné tweety začala sdílet zrovna v době, kdy se ve velkém mluvilo o tom, že by Marvel mohl přestat dělat fóry a konečně přinést film s ženskou hrdinkou. Nakonec ale Katee přestala fanoušky napínat a přiznala, že tajuplný projekt nechystá Marvel. Po nějaké době pro Vulture doplnila, že nechystá nutně film a nemusí jít zrovna o tu hrdinku, jakou bychom čekali. Takže seriálová role? Napadá vás nějaký chystaný (superhrdinský?) projekt, který bude nutně potřebovat ostrou herečku, jakou Katee Sackhoff bezpochyby je?

Zdroje: BBC, Vulture, Katee Sackhoff I, II, III, IV

Galerie: 3

Daniel Radcliffe mluvil s Marvelem | Fandíme filmu Daniel Radcliffe mluvil s Marvelem | Fandíme filmu Daniel Radcliffe mluvil s Marvelem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest