Bond 24 slibuje nového ikonického záporáka

Bond 24 slibuje nového ikonického záporáka | Fandíme filmu
Jaká kráska stane po Bondově boku a kde se bude natáčet?

Le Chiffre sáhnul Bondovi na to co mu bylo drahé, Silva na to, co mu bylo nejdražší. Ve svém čtvrtém dobrodružství by měl Daniel Craig dostat oponenta nebezpečného fyzicky. Zřejmě se jedná pouze o záporákovu pravou ruku, nicméně produkce se zjevně snaží najít někoho, kdo by se na první pohled okamžitě zapsal do paměti, podobně jako v dávné minulosti Odd Job (Harold Sakata) a Jaws (Richard Kiel). Hledá se muž s výškou alespoň metr devadesát, klidně bývalý sportovec, ideálně někdo hodně výrazný.

Odd Job - Jaws

Tím ale casting nekončí. Kromě protivníků potřebuje Bond také krásné ženy. Jako o hlavní bondgirl se dříve mluvilo o Penelope Cruz, nově se proslýchá, že by postava měla být britského původu. Avšak stále platí, že má jít o nezdolnou ženu, která se Jamesovi dovede vyrovnat. Jedinou kandidátkou je momentálně Joanne Froggatt (Panství Downton, Sviňák). Mluvilo se i o Lée Seydoux (Mission: Impossible 4, Život Adele), ale záhy byla zpráva vyvrácena. Hlavní bondgirl doplní skandinávská kráska. Dříve jsme zaslechli jména Disy Östrand, a Idy Engvoll, doplňují je také Synnove Macody Lund, Birgitte Hjort Sorensen, Ingrid Bolso Berdal a nejnověji Isabel Edvardsson. Produkce zkrátka stále pátrá po ideálním severském šperku, přičemž jméno herečky není až tak důležité. Půjde o vedlejší roli, rozhodovat budou půvab a časová flexibilita.

Joanne Froggatt

A proč severská kráska? Část filmu by se ve Skandinávii zřejmě měla odehrávat. Nejprve chtěli filmaři točit na severu Norska, po úpravách scénáře se ale nakonec rozhodli pro Rakousko. Není zřejmé, zda nešlo částečně o kreativní rozhodnutí, avšak stoprocentně roli hrály finance. Naši jižní sousedé jednoduše nabídli výhodnější podmínky. Příští rok v lednu se má po dobu několika dní točit v horských městečkách Obertilliach a Sölden. A pokud se dá věřit rakouským deníkům, měl by si Bond po dlouhé době zase zalyžovat. Dále agenta Jejího Veličenstva čekají Maroko a Řím, kde se má točit významná akční scéna. Prozradil to Gary Powell, koordinátor akčních scén. Ani slůvkem se nezmínil o Japonsku, které do pozice jedné z možných lokací pasovaly starší zprávy. Natáčení začne letos v listopadu nebo prosinci a potrvá až do června 2015.

Obertilliach - Sölden

Zdroje: Dagbladet, Mediamass, Wiki I, Wiki II, Joanne Froggatt, MI6-HQ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest