Doctor Strange: Joaquin Phoenix blízko obsazení

Doctor Strange: Joaquin Phoenix blízko obsazení | Fandíme filmu
Máme nového žhavého kandidáta na hlavní roli. Bude v noci potvrzen?

O roli Doktora Strange studio údajně jednalo už s celou řadou kandidátů. Naposledy se mluvilo o Benedictu Cumberbatchovi, Tomu Hardym, Justinovi Theroux nebo Jaredovi Letovi. Cumberbatch osobně uvedl, že i kdyby skutečně k jednáním došlo (což nemůže potvrdit ani vyvrátit), projektu by se účastnit nemohl, protože v době natáčení hraje v divadle. Justin Theroux je pro změnu vázán k seriálu Leftovers. Ale ani zbývající dva pánové by se o roli nakonec prát nemuseli. Aktuálně si totiž hned tři různé hollywoodské zpravodaje u svých zákulisních zdrojů potvrdily, že Marvel jedná s Joaquinem Phoenixem!

Phoenix obvykle vyhledává role v náročných dramatech, nicméně ve velkofilmech jsme jej už také mohli vidět (Gladiátor). Studio údajně hledá opravdu známou tvář, která by pomohla divákům prodat méně známého hrdinu a snad by i neváhalo Phoenixovi nabídnout kratší smlouvu, než svým hercům obvykle vnucuje. (Většina nováčků u Marvelu podepisuje rovnou na šest filmů). Phoenix byl údajně také spatřen v jednom komiks shopu, kde se sháněl právě po sešitech Doctora Strange.

Obecně se předpokládá, že dnes v noci Marvel Doktorova představitele odhalí na Comic-Conu, nicméně v nedávném rozhovoru ředitel studia Kevin Feige uvedl, že by to přeci jen mohlo být později. Možná jenom mlží, ale možná jednání stále trvají a pořád ještě není jisté, zda se do Comic-Conu podaří podepsat smlouvu, ať už Doktorem bude kdokoliv.

Úvodní fotka je z filmu Reservation Road
Zdroje: MTV, IGN, THR, Deadline, The Wrap, Kevin In Chains

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest