Agentku Carter zrežírují tři filmoví režiséři

Agentku Carter zrežírují tři filmoví režiséři | Fandíme filmu
Marvel si dá na novém seriálu záležet, propůjčí mu alespoň tři režiséry svých celovečerních filmů. Aneb co odhalil Comic-Con.

Agentka Carter je další seriál od Marvelu, který spadá do propojeného filmového vesmíru, se všemi těmi celovečerními Iron Many a Thory. Pokud o seriálu zatím ještě nic nevíte, seznamte se v našem starším článku. Na Comic-Con Agentku přijeli představit Jeph Loeb, šéf televizní divize Marvelu, Louis D'Esposito, jeden z ředitelů studia a režisér krátkého filmu Agent Carter, a především Hayley Atwell, představitelka hlavní role. Ty dále doplnili Christopher Markus a Stephen McFeely, scenáristé prvního a druhého Kapitána Ameriky a první epizody seriálu. A konečně nechyběly ani shorunnerky Tara Butters a Michele Fazekas, které slibují, že na obrazovkách oživí celou řadu silných ženských charakterů.

Zdaleka nejzajímavější informací celého panelu byla skutečnost, že druhou a třetí epizodu seriálu zrežírují bratři Russoovi, režiséři Captaina Ameriky 2, a čtvrtou epizodu zrežíruje Joe Johnston, režisér Captaina Ameriky 1! To je vskutku vynikající sestava a je skvělé, že Marvel seriálu věnuje takovou péči. Vzhledem k jménům pak lze předpokládat, že ani pilotní epizody se neujme žádný packal. Promítané upoutávky samozřejmě zatím nemohly ukazovat skutečné záběry ze seriálu, a tak filmaři sestříhali alespoň teasery složené ze záběrů z dosavadních filmů, doplněné o vyprávění Peggy Carter a fiktivní dobové zprávy. Ty Howarda Starka (otec Tonyho Starka) označují za zrádce a přesto přítomní zástupci studia nechtěli definitivně potvrdit, že se do role vrátí Dominic Cooper, který jej hrál v Captainovi Amerikovi a v krátkém filmu Agent Carter. A pozor, v seriálu by se mohla objevit i postava Edwina Jarvise, v komiksech známého jako komorník Avengers. Ve filmech jej zatím reprezentoval virtuální systém J.A.R.V.I.S. Tonyho Starka, teď by se měl objevit jako živý sluha Howarda Starka.

To bylo k Agentce všechno, zbytek přednášky vyplnilo povídání o Agentech S.H.I.E.L.D.u.

Zdroje: Coming Soon, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest