Soudce: Robert Downey Jr. v civilním dramatu

Soudce: Robert Downey Jr. v civilním dramatu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Roberta máme v poslední době spojeného především s akčními blockbustery. Nový trailer dokazuje, že mu jdou i menší dramata.

Od návratu na hollywoodský vrchol střídá Robert Downey Jr. především úlohy Iron Mana a Sherlocka Holmese, tedy dva stylizované, excentrické podivíny. Downeyho doménou jsou ale i dramatické role, jak by nám měl připomenout snímek Soudce (The Judge). Pravda, na začátku příběhu jej uvidíme jako sebestředné právnické eso, které je přesvědčené o tom, že mu svět leží u nohou. Pak ale hrdinovi zemře matka a při návratu do rodného města začneme odkrývat jeho další vrstvy. Se svým otcem, místním soudcem, si hrdina už dlouhá léta vůbec nerozumí, ale pak je titulární soudce obviněn z vraždy, syn se jej rozhodne obhajovat a oba dva budou nuceni strávit spolu daleko více času, než by si přáli.

Příběh možná působí lehce šablonovitě, ale táhnout by jej mělo silné obsazení. Downeyho otce si zahraje Rober Duvall, dále hrají Vera Farmiga, Vincent D'Onofrio, Dax Shepard, Billy Bob Thornton, nebo Melissa Leo. Určité obavy může budit osoba režiséra Davida Dobkina, který má za sebou zatím jen komedie a v řadě případů nijak zvlášť dobře přijaté (Santa má bráchu, V cizí kůži). Emoce mu nicméně pomůžou ždímat zkušený Spielbergův kameraman Janusz Kaminski a skladatel Thomas Newman (Vykoupení z věznice Shawshank, Wall-E, Skyfall). Scénář připravili neznámý Bill Dubuque a Nick Schenk (Gran Torino, Robocop). Česká i slovenská premiéra jsou naplánované 16.10. 2014 a první trailer nepůsobí vůbec špatně, co říkáte?

Soudce: Trailer

Galerie: 3

Soudce: Robert Downey Jr. v civilním dramatu | Fandíme filmu Soudce: Robert Downey Jr. v civilním dramatu | Fandíme filmu Soudce: Robert Downey Jr. v civilním dramatu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest