Paramount plánuje budoucnost

Paramount plánuje budoucnost | Fandíme filmu
Studio Paramount vyhlíží další Star Trek, Transformers nebo G.I. Joe a celou řadu dalších velkofilmů. Pojďte se seznámit.

Pokračujeme ve zprávách z konference CineEurope. Právě odtud jsme se dozvěděli, že se pátá bourneovka odkládá a ze stejného místa studio Paramount ohlásilo svůj program na nadcházející roky 2015 a 2016.

 

V roce 2015 studio uvede:

V roce 2016 potom:

Rok 2015 až tak zajímavě nevypadá, na seznamu nejsou prakticky žádná překvapení. Animák SpongeBob ve filmu: Houba na suchu bude v českých i slovenských kinech uveden 19.2.. Komedie Hot Tub Time Machine 2 (To byl zítra flám 2) se do kin v USA podívá už na konci roku 2014, do Evropy film dorazí v lednu 2015, tak třeba to podobně dopadne i u nás. The Gambler si prošel dlouhým vývojem, ale nakonec jej točí režisér Rupert Wyatt (Zrození Planety opic) s Markem Wahlbergem v hlavní roli. Přesné datum premiéry zatím známo není.

To samé platí pro Project Almanac, film který se měl původně jmenovat Almanac, posléze Welcome to Yesterday a nakonec tedy Project Almanac. Nejdříve měl mít snímek premiéru zkraje roku 2014, ale ta se o rok odložila, aby producent Michael Bay mohl po dokončení Transformers 4 „Almanac“ osobně doladit. S novou premiérou se počítá na leden 2015. Následně uvidíme 25.6. Terminátora: Genesis, což pro vás jistě žádná velká novinka není. Nový Pátek třináctého nazvaný jednoduše Friday the 13th by měl do Evropy přijít 13.3. a do USA 13.11. - v obou případech se jedná o pátek třináctého. A konečně na Vánoce uvidíme pátou Mission: Impossible. V ČR 25. prosince, na Slovensku už o den dříve.

Rok 2016 už by lecčím překvapit mohl. Tak především se do kin chystá Paranormal Activity 5! Pátý díl populární hororové série měl mít prapůvodně premiéru už v roce 2013, tedy rok po předchozím filmu, jak bylo do té doby u série zvykem. Jenže filmaři během příprav narazili na blíže nespecifikované problémy, a tak před pětkou dostal přednost spin-off Prokletí. Paranormal Activity 5 jsme postupně čekali letos nebo za rok, ale pokud na konferenci v Barceloně nedošlo k nějakému nedorozumění, opravdu film uvidíme až v roce 2016. Je pravda, že poslední dva díly série v tržbách za těmi předchozími zaostávaly, takže je možné, že chce studio nechat diváky odpočinout nebo se pro příští díl pokouší vymyslet nějakou skutečně originální zápletku. Nebylo by to na škodu.

26.2. bude mít premiéru nový Ben-Hur, který není remakem známého filmu, ale novou adaptací knihy Lewise Wallace. Děj se má soustředit především na první část knihy, ještě před tím než Messala Ben-Hura zradí. Svým způsobem se tedy můžeme bavit o jakémsi prequelu. Film má být do značné míry zaměřený na věřící část publika, které v kinech vyhledává křesťanskou tematiku. Většinového diváka má zaujmout slibovaný spektákl, jenž má zajistit režisér Timur Bekmambetov (Wanted, Noční hlídka).

Na 25.3. 2016 má ohlášenou premiéru Policajt v Beverly Hills 4 a pozor, navzdory starší zprávě bychom už v roce 2016 měli vidět i páté Transformers! Vedle robotů si studio chce hrát také s vojáčky, a tak se na nás chystá G.I. Joe 3. Nejspíš ale bez režiséra Jona M. Chu. Ten totiž bude v nejbližší době zaměstnán filmovou adaptací seriálu Jem and the Holograms a natáčení G.I. Joe 3 by podle nedávného vyjádření Dwaynea Johnsona mělo začít už zkraje roku 2015. O premiéře Star Treku 3 v roce 2016 se v minulosti hojně spekulovalo, ale teď to máme černé na bílém. O Jeníčkovi a Mařence 2 zatím nic bližšího nevíme, ani jestli se vrátí režisér Wirkola, oznámení premiéry ale mluví jasně o tom, že se produkce pomalu dává do pohybu.

Studio Paramount má v následujících dvou letech uvést i další filmy, ty ale v Barceloně představeny nebyly. Jejich uvedení tedy není zatím zcela definitivní nebo se nejedná o klíčové hity, o které se chce v následujících letech Paramount primárně opírat. I tak nás ale čeká poměrně slušná várka blockbusterů a žánrových filmů všeho druhu, co říkáte? V komentářích dejte vědět, na které filmy od Paramountu se do budoucna nejvíc těšíte. 

Zdroj: THR

G.I. Joe 3

Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest