Strážci Galaxie: Nový trailer sází na Star-Lorda

Strážci Galaxie: Nový trailer sází na Star-Lorda | Fandíme filmu
Všichni Strážci si řeknou svoje, ale primárně nám má upoutávka připomenout, že také tenhle příběh začal na Zemi, plné nejrůznějších Hulků a Iron Manů.

Strážci Galaxie přilétají s novým trailerem, ke kterému rovnou přidáváme dva spoty. Aktuální upoutávka sází daleko méně na humor, než bylo zvykem u předchozích trailerů, v centru dění je Peter Quill alias Star-Lord (Chris Pratt), který bude ve filmu plném mimozemšťanů naším prostředníkem. Vážnější tón zdůrazňuje, že Guardians of the Galaxy nejsou jen rozjuchaná banda tajtrlíků. Před týmem stojí velice důležité poslání, na kterém závisí osud značné části známého vesmíru. Možná právě proto je docela škoda, že žádný z trailerů nepředvedl zatím ani jeden vyloženě dech beroucí akční moment. Strážcům se daří perfektně uvést své hrdiny, humor a nadsázka šlapou, zabydlený vesmír je zralý k prozkoumání, ale k epičnosti, kterou hrozba ze spárů Ronana the Accusera zavání, pořád ještě chybí nějaká skutečně velkolepá vesmírná bitva, osobní souboj nebo hromadná destrukce. Doufejme, že si to nejlepší Marvel schovává až do kina. Dole v galerii na vás čeká nová fotka s Korathem (Djimon Hounsou).

Strážci Galaxie: Nový trailer a dva spoty

Příběh filmu se odehrává v daleké galaxii, kde se ve vesmírné věznici Kyln setkává nesourodá parta několika různých mimozemšťanů, které jsme vám podrobně představili v souhrnném článku. Pětka společnými silami uniká z věznice, avšak tím její útěk ani zdaleka nekončí. Pětici se pověsí na paty Ronan the Accuser, jenž by rád získal tajuplný orb Petera Quilla, vůdce party, který má sílu zničit galaxii. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Zoe Saldana, John C. Reilly, Chris Pratt, Karen Gillan, Benicio Del Toro, Michael Rooker, Lee Pace, Glenn Close, Dave Bautista, Djimon Hounsou a Bradley Cooper. Režíruje James Gunn, česká i slovenská premiéra jsou ohlášeny na 31.7. 2014.

Zdroj fotky: James Gunn

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest