Co by kdyby: Rodina je až na prvním místě

Co by kdyby: Rodina je až na prvním místě | Fandíme filmu
Jason Bateman, Jane Fonda, Tina Fey či Adam Driver v parádně obsazené hřejivé komedii o takové normální rodince. Pusťte si trailer.

Judd Altman má prostě špatný den. Nejdříve zjistí, že jeho žena spí s jeho šéfem a pak mu volá sestra, že jejich otec zemřel. Judd a jeho sourozenci se setkají na pohřbu a poté je matka donutí ctít otcovo poslední přání: zůstat ve stejném domě po sedm dní.

Scénář snímku This Is Where I Leave You má na starosti autor knižní předlohy Jonathan Tropper, který se zároveň jako scenárista podílí na americkém seriálu Banshee. O režii se stará Shawn Levy jehož režisérské schopnosti můžete znát z filmů Noc v Muzeu 1 a 2 nebo z loňských Stážistů. V hlavních rolích se představí Jason Bateman (Hancock, Arrested Development), Jane Fonda (Newsroom, Komorník), Tina Fey (Studio 30 Rock, Megamysl), Corey Stoll (House of Cards, Salt), Adam Driver (Lincoln či nadcházející Star Wars VII), Rose Byrne (X-Men: První Třída, Insidious 1&2) a další. Premiéra v USA je stanovena na 12. září 2014 a v Česku a na Slovensku bude film pod názvem Co by kdyby uveden 4.12. 2014.

Na mě osobně trailer působí jako typický film o dysfunkční rodině, který bude balancovat mezi dramatem a komedií. Herecké obsazení rozhodně není špatné a mohlo by z okoukaného tématu vytřískat něco nového.

A na závěr taková menší zajímavost: V knižní předloze malý Judd sleduje matku jak cvičí u televizního pořadu s Jane Fonda a řekne matce, že je hezčí než Jane Fonda. Ve filmové verzi hraje matku Judda právě Jane Fonda.

Co by kdyby: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest