Penguins of Madagascar: Je tu první trailer

Penguins of Madagascar: Je tu první trailer | Fandíme filmu
Populární Tučňáci z Madagaskaru se dočkali vlastního filmu a do akce je povede Benedict Cumberbatch. Koukněte na první upoutávku.

Madagascar vždycky mezi animáky patřil spíš do oddělení spotřební zábavy na jedno použití a pět minut po skončení libovolného dílu si pravděpodobně nevzpomenete na nic, co se ve filmu stalo. Tedy až na momenty s tučňáky, kteří patří mezi vůbec nejpopulárnější animované sidekicky. V míře popularity jim mohou konkurovat snad jedině Minioni z Já, Padouch, kteří shodou okolností dostanou také vlastní film. Teď se očekávaný snímek The Penguins of Madagascar (Tučňáci z Madagaskaru) předvádí v prvním traileru, kde černobílí borci předvádějí svůj klasický standard. Občas padne lepší hláška, občas horší, nejlépe fungují fyzické gagy. Nová postava agenta Utajeného funguje jako umírněná protiváha k tučňáckému třeštění, vizuální stránka je pořád na úrovni Madagaskarů, žádný kvalitativní skok se nekoná. Nevypadá to zle, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že tučňáci fungují nejlépe jako koření a udělat z nich tahouny celovečerního filmu, není úplně nejšťastnější nápad.

Podle oficiální synopse musí Skipper, Kowalski, Rico a Vojín spojit síly se špionážní organizací Severní vítr, vedené agentem Utajeným (jeho jméno by nám mohli prozradit, ale pak by nás museli...však vy víte co) s hlasem Benedicta Cumberbatche. Společně se pokusí zachránit svět před strašlivými plány zlotřilého doktora Octavia Brinea, namluveného Johnem Malkovichem. Další role namluvili Andy Richter, Tom McGrath, Chris Miller, Ken Jeong nebo Peter Stormare. Film režérují Eric Darnell (Madagascar 3) a Simon J. Smith (Bee Movie). Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 27.11. 2014.

Penguins of Madagascar: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest