A Walk Among the Tombstones: Trailer

A Walk Among the Tombstones: Trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Liam Neeson už zase hraje drsňáka.

Tak to vypadá, že Liam Neeson už nadosmrti bude hrát jednu a tu samou roli. V kriminálním thrilleru A Walk Among the Tombstones opět ztvární postaršího drsňáka, který má možná šrámy na duši, ale také sadu unikátních schopností, jež mu pomáhají s naprostým přehledem zvládat krizové situace. Nicméně v prvním traileru se film tváří, že by se od předchozích Neesonových drsňáckých thrillerů přeci jen mohl malinko lišit, minimálně stylem vyprávění. Upoutávka je proložená řadou „snových“ záběrů, k hypnotické atmosféře přispívá i zvláštní pomalá cover verze písničky Black Hole Sun a závěr, ve kterém se chovatel holubů proletí spolu se svými ptáčky. Dole v galerii na vás čekají fotky a plakát.

PS: Taky máte z upoutávky pocit, že při závěrečném zvratu bude odhaleno, že celé vyšetřování byla jen jedna velká léčka, která má být pro Neesonova hrdinu pomstou za hříchy jeho mládí? :)

A Walk Among the Tombstones: Trailer

Bývalý newyorský policejní důstojník Matthew Scudder (Liam Neeson) pod vlivem okolností přesedlal na dráhu nelicencovaného soukromého detektiva. Z minulosti si s sebou neustále táhne těžké břímě profesního přehmatu, bojuje s alkoholismem a všudypřítomným pocitem viny. Scuddera si najme drogový boss, jemuž někdo unesl milovanou manželku. Životem poznamenaný tvrďák se mezi kriminálníky umí pohybovat a postupem času zjišťuje, že skupina má na triku mnoho únosů a brutálních vražd...

Snímek napsal a natočil Scott Frank (The Lookout), na motivy kriminálních románů Lawrence Blocka. Vedle Neesona se ve filmu objevili Boyd Holbrook (Hatfields & McCoys, Hostitel), Dan Stevens (Panství Downtown) a Ruth Wilson (Luther, Osamělý jezdec). Česká premiéra je naplánována na 2. října 2014. 

Zdroj obrázků: Collider

Galerie: 5

A Walk Among the Tombstones: Trailer | Fandíme filmu A Walk Among the Tombstones: Trailer | Fandíme filmu A Walk Among the Tombstones: Trailer | Fandíme filmu A Walk Among the Tombstones: Trailer | Fandíme filmu A Walk Among the Tombstones: Trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest