The Hateful Eight: Natáčení už v listopadu?

The Hateful Eight: Natáčení už v listopadu? | Fandíme filmu
Tarantinova novinka se možná nakonec dala do pohybu až nečekaně rychle.

Je tomu sotva pár dní, co jsme vás informovali o tom, že Quentin Tarantino zvažuje, že by přeci jen zfilmoval scénář nazvaný The Hateful Eight, který zprvu režisér odmítal realizovat, když text unikl na internet. Na letošní festivalu v Cannes už Quentin připouštěl, že by scénář po jeho přepracování mohl nějakým způsobem předat veřejnosti, ať už jako knihu, divadelní hru nebo rovnou film. Podle starší zprávy serveru The Filmstage by se mohlo začít už příští rok v zimě točit a podle Showbiz411 se má v americkém Wyomingu točit dokonce už letos v listopadu!

Scénář má být oproti jeho veřejnému čtení upravený, obzvláště v posledním aktu, avšak herci mají zůstat stejní. Veřejně Tarantinův text četli Samuel L. Jackson, James Parks (vedlejší role v řadě předchozích Tarantinových filmů), Kurt Russell, Amber Tamblyn (Charlieho dcera v seriálu Dva a půl chlapa), Walton Goggins (seriály Shield, Justified), Denis Ménochet (Hanebný pancharti), Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern (Nebraska), Dana Gourrier (Nespoutaný Django, Temný případ), Zoë Bell (Auto zabiják) a James Remar (Dexter).

Příběh se odehrává několik let po americké občanské válce, během sněhové bouře, na pouhých dvou lokacích. V dostavníku a malé galanterii, kam se postavy ukryjí před bouří. Na malém prostoru postupně vzrůstá napětí, které vyústí až v otevřené násilí.

Zdroj: Showbiz411

Osm hrozných

07.12.2015 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest