Na hraně zítřka: Třináctiminutový film o filmu

Na hraně zítřka: Třináctiminutový film o filmu | Fandíme filmu
Seznamte se opravdu důkladně s akční sci-fi novinkou Douga Limana a Toma Cruise.

Podle předpovědí hollywoodských analytiků mnoho diváků na Edge of Tomorrow nepřijde a to navzdory veskrze pozitivním úvodním recenzím. Distributor se neblahou prognózu samozřejmě snaží zvrátit, a tak do nás cpe akcí nabité záběry horem, spodem. Aktuálně je tu třináctiminutový film o filmu, který však jistě odhalí velké množství scén z filmu. Přehrávejte tedy pouze na vlastní nebezpečí!

Na hraně zítřka: Třináctiminutový film o filmu

Na hraně zítřka je sci-fi Douga Limana (Agent bez minulosti, Pan a paní Smithovi), jejíž příběh se odehrává v blízké budoucnosti, ve které na Zemi zaútočí mimozemská rasa se skupinovou mentalitou (jako včely nebo mravenci). Mimikové (Mimics), jak jsou vetřelci označováni, nechávají velká města v troskách a o život připraví miliony lidí. Žádná pozemská armáda se ozbrojeným Mimikům nevyrovná v rychlosti, brutalitě a přesnosti a ještě větším oříškem jsou jejich telepatičtí důstojníci. Jako poslední pokus o záchranu Země spojily všechny armády světa své síly a připravují se k poslednímu masivnímu úderu.

Podplukovník Bill Cage (Cruise) se v životě nezúčastnil jediné bitvy, jenže teď je bez ceremonií degradován a bez tréninku a pořádné výbavy vysazen na bojiště. Jedná se vyloženě o sebevražednou misi, a tak přesto, že se Cageovi podaří zabít jednoho vetřelce, po několika minutách boje sám umírá. Kvůli přímému kontaktu s mimozemšťanem je ale uvrhnut do časové smyčky a musí pekelný den prožívat znovu a znovu. Ráno se probudí, znovu musí na bojiště, znovu umírá.

Nicméně s každým „pokusem“ je Cage odolnější, vychytralejší a dokáže s Mimiky bojovat čím dál zkušeněji. Po boku bojovnice Zvláštních sil, Rity Vrataski (Emily Blunt), která zabila víc Mimiků, než kdokoliv na Zemi, má při každém dalším cyklu novou příležitost najít klíč k vyhlazení vetřelců a záchraně Země. Česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 5.6. 2014.

Na hraně zítřka

06.06.2014 | USA, Kanada, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest