A Hologram for the King: Tom Hanks míří do pouště

A Hologram for the King: Tom Hanks míří do pouště | Fandíme filmu
Tom Hanks bude znovu spolupracovat s režisérem Atlasu Mraků.

Filmů, natočených podle knižní předlohy má Tom Hanks za sebou již několik. Od Forresta Gumpa, přes The Da Vinci Code až po Cloud Atlas. A právě se spolurežisérem posledně zmiňovaného snímku, Tomem Tykwerem, natáčí novou adaptaci s názvem A Hologram for the King. Scénář napsal Tykwer podle stejnojmenné knihy od Davea Eggerse z roku 2012, která se umístila v seznamu bestsellerů deníku The New York Times. O produkci se v koprodukci s dalšími subjekty postará Tom Hanks v rámci své společnosti Playtone. Mimo hlavní hvězdu se ve filmu objeví Sarita Choudhury (seriál Homeland), Omar Elba (seriál Intelligence), Tracey Fairway (Enough Said), David Menkin (Zero Dark Thirty) a Tom Skerritt (Ted, Contact).

Náplní filmu (i knihy) je příběh Alana Claye, zoufalého prodejce ze Spojených států, jenž se jako svou poslední šanci rozhodne získat výhodný kontrakt ve vzkvétajícím městě v Saudské Arábii. Kromě zaplacení školného pro svou dceru a zabránění vyvlastnění majetku bankou, chce Alan konečně dokázat něco velkého. Jenomže jiný kraj, jiný mrav a tak se při jeho pouti „pouští“ nejednou ocitne v nečekané situaci.

Natáčení by mělo být v plném proudu a premiéra je zatím plánovaná na konec roku 2015. V galerii se také můžete podívat na první oficiální fotku z filmu. Co říkáte na opětovnou spolupráci Tykwera a Hankse?

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest