Na hraně zítřka v traileru pro IMAX

Na hraně zítřka v traileru pro IMAX | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nejnovější ukázka a pět featuret odhalují hromadu nových záběrů. K tomu trojka plakátů.

„Novej den,“ Tome Cruisi. A znovu a znovu… a pořád dokola tohle bude hlavní hrdina filmu Na hraně zítřka poslouchat a furt zažívat téměř stejné situace. Z toho by jednomu přeskočilo. My se ale budeme určitě skvěle bavit, protože aktuální upoutávka vnadí na akční sci-fi zatraceně výborně! Pro Cruise to sice bude s instruktorkou Emily Blunt za zády těžké na cvičišti, ale postupem času lehčí na bojišti. Výsadek na pobřeží vypadá pořád jako hodně rozmáchlá scéna, kde se toho bude dít mraky. Nové záběry jsou samozřejmě fajn, ale raději bych je schoval až na projekci v kinosále. Takhle mám pocit, že to diváka trochu ochudí o bezva zážitky. Za trailerem jsou připíchnuté televizní upoutávky a featuretty, kde se například tvůrci rozpovídají o exoskeletonových oblecích nebo Cruiseově jednotce J Squad.  

Na hraně zítřka: 11 videí

Na hraně zítřka je sci-fi Douga Limana (Agent bez minulosti, Pan a paní Smithovi), jejíž příběh se odehrává v blízké budoucnosti, ve které na Zemi zaútočí mimozemská rasa se skupinovou mentalitou (jako včely nebo mravenci). Mimikové (Mimics), jak jsou vetřelci označováni, nechávají velká města v troskách a o život připraví miliony lidí. Žádná pozemská armáda se ozbrojeným Mimikům nevyrovná v rychlosti, brutalitě a přesnosti a ještě větším oříškem jsou jejich telepatičtí důstojníci. Jako poslední pokus o záchranu Země spojily všechny armády světa své síly a připravují se k poslednímu masivnímu úderu.

Podplukovník Bill Cage (Cruise) se v životě nezúčastnil jediné bitvy, jenže teď je bez ceremonií degradován a bez tréninku a pořádné výbavy vysazen na bojiště. Jedná se vyloženě o sebevražednou misi, a tak přesto, že se Cageovi podaří zabít jednoho vetřelce, po několika minutách boje sám umírá. Kvůli přímému kontaktu s mimozemšťanem je ale uvrhnut do časové smyčky a musí pekelný den prožívat znovu a znovu. Ráno se probudí, znovu musí na bojiště, znovu umírá.

Nicméně s každým „pokusem“ je Cage odolnější, vychytralejší a dokáže s Mimiky bojovat čím dál zkušeněji. Po boku bojovnice Zvláštních sil, Rity Vrataski (Emily Blunt), která zabila víc Mimiků, než kdokoliv na Zemi, má při každém dalším cyklu novou příležitost najít klíč k vyhlazení vetřelců a záchraně Země. Česká premiéra je stanovena na 5.6. 2014, slovenská na 29.5. 2014.

Zdroj obrázků: Coming Soon

 

Na hraně zítřka

06.06.2014 | USA, Kanada, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 3

Na hraně zítřka v traileru pro IMAX | Fandíme filmu Na hraně zítřka v traileru pro IMAX | Fandíme filmu Na hraně zítřka v traileru pro IMAX | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest