Let's Be Cops: Falešní policajti jdou do akce

Let's Be Cops: Falešní policajti jdou do akce | Fandíme filmu
Převlékli jste se někdy na maškarní za policajty, až si vás ostatní spletli s opravdovými poldy? Ne? Hochům z New Girl se to stalo. Přehrajte si trailery.

Jméno Luke Greenfield vám si příliš neřekne, ale určitě řada z vás od něj viděla komedii Sexbomba od vedle, kde chtěl Emile Hirsch sbalit pornohvězdu, kterou si zahrála překrásná Elisha Cuthbert. Místo toho, aby Greenfield poslal do kin nějaký další film, se na několik let uklidil do televize. V roce 2011 v ní natočil Tvůj snoubenec, můj milenec.

Teď se znovu vrací na stříbrná plátna se svým zbrusu novým počinem Let's Be Cops. V komedii se setkáme s dvěma dobrými kamarády Ryanem a Justinem, kteří se jednoho dne přestrojí za policisty a vyrazí na maškarní párty. Jenomže co se nestane. Všichni je začnou považovat za pravé strážce zákona. Tohoto nedorozumění oba ústřední hrdinové začnou zneužívat a vydávat se za skutečný poldy. Dokonce si seženou i plně funkční policejní káru a vyrazí do ulic trestat lehké přestupky. Srandu však brzy vystřídají vážnější situace a hochům začne být pořádné horko.

Roli Ryana ztvárnil televizní herec Jake Johnson, kterého za rok uvidíme v Jurassic World. Jeho kámoše Justina si zahrál Damon Wayans Jr. (Benga v záloze). Oba dva se moc dobře znají ze seriálu New Girl. Za zmínku ještě stojí uvést herečku Ninu Dobrev z Upířích deníků. ERkový scénář napsali Greenfield a Nicholas Thomas. V amerických kinech falešní poldové udělají šťáru 13. 8.. Do Česka a na Slovensko se podívají 28.8.. Venku jsou už dva trailery a odhadoval bych to na to, že nějaké světlé momenty komedie mít bude. Co říkáte na ukázky vy? 

Let's Be Cops: První trailer

Falešní poldové: Druhý trailer

Zdroj: Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest