In Your Eyes: Romantická sci-fi Josse Whedona

In Your Eyes: Romantická sci-fi Josse Whedona | Fandíme filmu
Režisér Avengers napsal scénář k nenápadné romanci s prvky sci-fi. Můžete se podívat na úvodní scénu filmu.

Josse Whedona jistě nemusíme nějak dopodrobna představovat. Zdatný scenárista a režisér stojí například za seriály Buffy, přemožitelka upírů, Angel nebo třeba Firefly. Především je ale jednou z momentálně nejdůležitějších osob v Marvelu. Po velkém úspěchu Avengers se již začínají všechny oči otáčet k právě natáčenému pokračování. Jenomže Whedon si rád napíše scénář i k nějakým těm menším filmům a jeho posledním takovým počinem je snímek In Your Eyes. Film, který si svou premiéru odbyl letos na Tribeca Film Festivalu je takové romantické sci-fi. Režii měl během natáčení na starosti Brin Hill (Ball Don't Lie) a Whedon se v rámci své společnosti Bellwether Pictures kromě scénáře postaral také o produkci. V hlavních rolích účinkují Zoe Kazan (Ruby Sparks) a Michael Stahl-David (Cloverfield).

Film vypráví příběh dvou lidí, se zvláštním poutem. Rebbeca (Kazan) a Dylan (Stahl-David) žijí každý na opačné straně USA. Ona je manželkou úspěšného lékaře, zatímco Dylana zrovna pustili z vězení a pokouší o nový začátek. Oba vedou odlišné životy, přesto je spojuje nevysvětlitelné pouto, díky kterému prožívají stejné pocity. Na vzdálenost několika tisíc kilometrů je toto spojení velmi intenzivní, co se ale stane, až se setkají osobně?

Nedávno byly dokonce zveřejněny první tři minuty filmu, které můžete zhlédnout pod článkem. Myslíte si, že je dobře, že se Whedon věnuje i jiným projektům nebo by se měl soustředit především na Marvel universe?

In Your Eyes: Úvodní scéna filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest