Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení?

Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Je po tragických událostech na place sedmičky ohrožena budoucnost celé série? Přidáváme parádní video z natáčení akčních scén.

Ještě před natáčením Rychle a zběsile 7 se mluvilo o tom, že má studio předběžné plány snad až někam do desítky, nicméně server Fashion Style teď tvrdí, že další budoucnost bude záviset na tom, jak publikum přijme aktuální film. Což ale není nic překvapivého, tak to bylo vlastně vždycky. Daleko zajímavější je spekulativní článek na Yahoo Movies, ve kterém autor dumá nad tím, jak smrt Paula Walkera ovlivní atmosféru při filmování aktuálního dílu. Možná to pro herce bude tak ponurý zážitek, že se do dalšího natáčení nepohrnou. Vin Diesel má navíc naplánované takové množství projektů, že dříve či později bude muset začít něco rušit nebo odsouvat, takže by se mohl rozhodnout rychlou a zběsilou sérii opustit, dokud je na vrcholu.

Jedná se samozřejmě o pouhé klepy a spekulace. Je dost nepravděpodobné, že by Rychle a zběsile 7 v kinech neuspělo a stejně tak je těžké uvěřit, že by se Vin Diesel vzdal své nejvýdělečnější série, zvlášť když je v ní zainteresovaný i jako producent. Vin není hloupý a stejnou chybu neudělá dvakrát. Rychle a zběsile opustil už jednou, a když mu jinde pšenka nekvetla, zase se k sérii rád vrátil. Teprve pokud by se z některého chystaných projektů (The Last Witch Hunter, Kojak, pokračování XXX...) stal hit, můžeme se bavit o nějakém odcházení. 

Pokud by ale skutečně jednou hlavní hvězda sérii opustila, záležel by další úspěch pravděpodobně na tom, jestli by otěže převzal The Rock nebo se podařilo sehnat nějakého jiného tahouna. Protože se vší úctou vůči ostatním hercům, i kdyby zůstali dalším pokračováním věrní všichni do jednoho, ani společnými silami nemají dost star power na to, aby sérii zabránili v sestupu do druhé ligy, kterou hrála trojka, tedy jediný dosavadní díl bez Diesela a Walkera.

Co pro vás máme dál? Vin Diesel zase řádil na svém Facebooku a kromě fotky s režisérem Jamesem Wanem sdílel také fotku s Jasonem Stathamem, se kterým chystají zatím nejlepší souboj v celé sérii. Držíme palce, aby to vyšlo. V těchto dnech probíhá a bude probíhat natáčení v Abu Dhabi a Atlantě, kde by hlavní štáb měl postupně strávit dva a šest týdnů. Svou účast na dalším natáčení potvrdila i Jordana Brewster (Domova sestra, Brianova přítelkyně), u které stále není zřejmé, jak rozsáhlá její role tentokrát bude. Dole v galerii najdete pár fotek z placu, ale přikládáme především také vydařený sestřih z natáčení akčních sekvencí.

Rychle a zběsile 7: Natáčení akčních scén

Zdroje: Celebuzz, On With Mario, Vin Diesel I, Vin Diesel II, Fashion Style, Yahoo, James Wan

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 10

Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Další díly v ohrožení? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest