Captain America 2: Prvních deset minut filmu

Captain America 2: Prvních deset minut filmu | Fandíme filmu
Pořád nevíte, jestli vás nový Kapitán láká? Máme pro vás prvních deset minut filmu.

Před časem jsme tu měli úvodní akční scénuCaptaina Ameriky 2, teď je tu rovnou celých úvodních deset minut filmu, tedy i se scénou, která následující akci předchází. Captain si v ní jde zaběhat po Washingtonu a hned v úvodu nastolí atmosféru filmu. Jestli se nemůžete dočkat do kina, pusťte se do sledování, video je v dobré kvalitě.

Captain America 2: Prvních deset minut filmu

Po událostech v New Yorku se Steve Rogers snaží přizpůsobit modernímu světu a žít poklidným životem ve Washingtonu. Když se ale kolega z S.H.I.E.L.D.u stane terčem útoku, Steve je zapleten do pavučiny intrik, která může ohrozit celý svět. Navzdory útokům nájemních zabijáků, kteří se jej snaží umlčet na každém rohu, se Kapitán Amerika snaží společně s Černou vdovou rozkrýt rozsáhlé spiknutí. V boji proti zločinnému plánu pomáhá dvojici také nový spojenec, Falcon, avšak nečekaně se hrdinové budou muset postavit ještě hrozivějšímu nepříteli – Zimnímu vojákovi, Winter Soldierovi.

Film natočili režiséři Anthony Russo a Joe Russo, scénář napsali autoři prvního filmu, Christopher Markus a Stephen McFeely. V titulní roli se vrací Chris Evans, Scarlett Johansson si zopakuje úlohu Black Widow, Samuel L. Jackson úlohu Nicka Furyho. Dále se vrací Dominic Cooper jako Howard Stark, Sebastian Stan jako Bucky Barnes, Cobie Smulders jako agentka Maria Hill, Hayley Atwell jako Peggy Carter, Maximiliano Hernández jako agent Sitwell a Toby Jones jako Arnim Zola. Nově obsazení rozšíří Anthony Mackie jako Falcon, Emily VanCamp jako agentka 13, Robert Redford jako agent Alexander Goodwin Pierce, Frank Grillo jako Crossbones a Alan Dale jako člen světového bezpečnostního koncilu. Česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 3.4. 2014.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest