Marc Webb nebude režírovat Amazing Spider-Mana 4

Marc Webb nebude režírovat Amazing Spider-Mana 4 | Fandíme filmu
A co režisér prozradil o Amazing Spider-Manovi 2?

Už Andrew Garfield (představitel hlavní role) před časem uvedl, že jeho smlouva platí do třetího Amazing Spider-Mana, a pak je pro něj kapitola uzavřená. Teď se v podobném duchu vyjádřil i režisér Marc Webb. Před časem bylo definitivně potvrzeno, že natočí i třetí část aktuální trilogie, ale potom už se chce na sérii podílet maximálně jako konzultant - chtěl by taky točit něco jiného. Co se týče chystaných spin-offů, tam Webb akorát prozradil, že máme čekat postavy, které jsme doposud neviděli v jiných spider-manovských filmech.

Marc ale hovořil především o momentálně dokončovaném Amazing Spider-Manovi 2. Ještě jednou zopakoval, že Rhino bude ve filmu jenom na chvíli, hlavním záporákem je Electro. Svým způsobem jsou si se Spider-Manem podobní. Oba zažili v životě odmítnutí, ponížení a vůbec řadu nepěkných věcí. Spider-Man ale na základě svých zkušeností začne konat dobro, zatímco v Electrovi se probudí ohromná zloba a chuť ničit. Režisér také opět připomenul, že jedním z důvodů pro zařazení Electra do filmu, byl jeho vizuální potenciál.

Neméně důležitá bude ale postava Harryho Osborna, ze kterého se vyklube Goblin. Na postavě je důležité, že je stejně inteligentní jako Peter a oba dva mladí muži jsou něco jako bratři, zatímco v Raimiho Spider-Manovi byl Harry takový pomalejší Peterův ochránce. Ze všeho nejdůležitější bude ale pořád vztah Petera a Gwen Stacey. Ten kvůli dvojímu životu nemůže být dokonalý a mladý Parker si moc dobře uvědomuje, že kvůli boji se zločinem musí dělat oběti.

Kvůli Gwen prý byla z filmu nakonec vystřižena Mary Jane Watson, aby diváci neměli nějaký podvědomý pocit, že sledují milostný trojúhelník. A to přesto, že se MJ měla objevit pouze jako sousedka odvedle, se kterou by Peter před domem prohodil pár slov. Marc Webb odmítl prozradit, jakou roli hraje Felicity Jones, pouze připustil, že pracuje v OscCorpu. Že by důkladná reklamní kampaň schovala alespoň nějaká tajemství až do kina?

Ty největší boje vždycky sváděl Spider-Man sám se sebou: Mezi sebou se praly obyčejné závazky Petera Parkera a neobyčejné povinnosti Spider-Mana. V Amazing Spider-Manovi 2 ale před Petrem leží daleko větší konflikt.

Je báječné být Spider-Manem (Andrew Garfield). Peter Parker nezná nic lepšího, než pocit, který zažívá při houpání mezi mrakodrapy, zvyká si na to, že je hrdina a tráví čas s Gwen (Emma Stone). Jenže být Spider-Manem má svoji cenu. Jen Spider-Man může ochránit ostatní Newyorčany před mocnými zlosyny, kteří ohrožují město. V Electrovi (Jamie Foxx) Peter nachází soupeře mnohem silnějšího, než je on sám. A když se po dlouhé době vrací jeho přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter zjišťuje, že jeho nepřátelé mají jednu věc společnou: Oscorp.

Dále hrají Campbell Scott (Richard Parker), Embeth Davidtz (Mary Parker), Paul Giamatti (Aleksei Sytsevich) a Sally Field (tetička May). Česká premiéra je naplánována na 24.4. 2014, slovenská na 1.5. 2014. 



Zdroj: The Daily Beast

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest