Under the Skin: Scarlett svádí a zabijí pozemské chlapy

Under the Skin: Scarlett svádí a zabijí pozemské chlapy | Fandíme filmu
Scarlett Johansson je nebezpečná mimozemšťanka v abstraktním sci-fi dramatu. Pusťte si nejnovější trailery, koukněte na plakát.

Scarlett Johansson nehraje vždycky jen osudové ženy a akční hrdinky. Občas ji můžeme vidět také ve více či méně tradičních dramatech a jedním takovým je i Under the Skin. Ve filmu si Scarlett zahrála atraktivní mladou ženu, která cestuje stopem napříč Skotskem. Pod fasádou zdánlivě neškodné a křehké dívky se ovšem skrývá nemilosrdná bytost plnící tajný úkol. Pod pozemským jménem Laura svádí lidské muže, které během intimních chvil omámí a doručí svým krajanům. Ti následně lidské bytosti likvidují a dělají z nich potravu. Lidské maso je totiž na jejich světě vytříbená pochoutka. Po nějakém čase začne Laura k naší planetě a jejím obyvatelům pociťovat náklonnost. Situace se začne vyostřovat, když si její mimozemští společníci uvědomí, že jejich mužská návnada nehodlá hrát dále podle jejich pravidel.

Jak můžete sami vidět v přiložených trailerech, v případě Under the Skin bychom neměli čekat klasický příběhový narativ, ale spíš sekvenci intenzivních vjemů, nálad a pocitů. Přes veskrze pozitivní recenze tak lze očekávat, že film nebude úplně pro každého. Jestli jste s podobně „lyrickým“ stylem vyprávění kompatibilní, si můžete ověřit v přiložených upoutávkách, dole v galerii najdete plakát. S mezinárodní premiérou se počítá na začátek března, tak uvidíme, zda se Under the Skin dostane i k nám, alespoň v rámci festivalů nebo domácího videa.

Under the Skin: Trailer

Under the Skin: Teaser

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Plakát: A24

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest