Marvel: Seznam filmů pro Phase III potvrzen?

Marvel: Seznam filmů pro Phase III potvrzen? | Fandíme filmu
Víme konečně, které všechny filmy můžeme čekat po Avengers 2?

Více než polovina druhé fáze filmového Marvel Universe je pořád ještě před námi, přesto fanoušci už dávno zvědavě vyhlížejí, co nás čeká v té třetí. Stoprocentně víme, že ve třetí fázi uvidíme na začátek Ant-Mana (30.7. 2015) a nakonec také Avengers 3. V nedávných týdnech se proslýchala také jména dalších filmů, nicméně informátor serveru Schmoes Know teď tvrdí, že má potvrzený seznam. Jakých filmů bychom se tedy od Marvelu měli po Avengers 2 dočkat?

Stoprocentně prý uvidíme Ant-Mana, Captaina Ameriku 3, Thora 3, Avengers 3 a Doctora Strange. Captain America a Thor asi nikoho nepřekvapí, třetí části obou filmů už se chystají, takže by bylo spíše překvapením, pokud bychom se jich ve třetí fázi nedočkali. O Doktorovi Strangeovi se poslední dobou také mluví poměrně často, přičemž se údajně jedná o osobního favorita Kevina Feigeho (ředitele Marvel Studios), který se jen těsně nevešel už do druhé fáze. Mezi doposud nepředstavenými postavami by měl mít Strange nejvyšší prioritu.

Informátor dále uvádí, že oficiálně bude line-up třetí fáze potvrzen na letošním Comic-Conu, možná i dříve, avšak ani slovíčkem se nezmiňuje o tom, zda se dočkáme ve třetí fázi pouze těchto pěti filmů nebo jich bude šest, jak se doposud předpokládalo. Nicméně pokud by jich bylo šest, kdo by mohl poslední volnou příčku obsadit?

Navzdory nedávným tvrzením o chystaných Guardians of the Galaxy 2 prý Marvel žádné pokračování neplánuje nebo minimálně ještě koncem ledna neplánoval. Anonymní zdroj dokonce tvrdí, že Guardians měli být jednorázovou záležitostí, a že Marvel nechce ke všem svým filmům točit pokračování. Což je podle mě nesmysl. Ty nejznámější komiksy už Marvelu došly a za chvíli studiu vyprší smlouvy prakticky se všemi herci, kteří v současnosti populární postavy hrají. Takže pokud se kterákoliv z nových značek chytí, samozřejmě, že bude Marvel sekat jedno pokračování za druhým.

Informátor dále potvrzuje, že jsou skutečně v plánu také samostatné filmy s Black Pantherem a s týmem Inhumans a oba jsou prý v podobném stádiu, v jakém byli Doctor Strange a Ant-Man před dvěma lety - Oba filmy se připravují, jednou se do kin dostanou, jen je otázka kdy. Co se dalších možných variant týče, v Marvelu se už dlouho špitá o případném filmu s ženskou hrdinkou a Kevin Feige teď v jednom z posledních rozhovorů připustil, že v rámci studia probíhají určité diskuse o potenciální sólovce Černé vdovy! Budeme samozřejmě bedlivě sledovat, co nejbližší měsíce přinesou a jakmile se o třetí fázi Marvel Universe objeví jakékoliv podrobnosti, budeme vás informovat.

Zdroje: Schmoes Know, CBM

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest