The Apocalypse: Seth Rogen a James Franco se budou flákat na konci dějin

The Apocalypse: Seth Rogen a James Franco se budou flákat na konci dějin | Fandíme filmu
Seth Rogen s partou kamarádů chystají hororovou komedii o konci lidstva.

Těsně po skončení natáčení Zbouchnuté vzali Jay Baruchel a Seth Rogen 3000 dolarů a za dva dny natočili devítíminutový krátký film Jay and Seth versus The Apocalypse, ve kterém hrají sami sebe v situaci, kdy na světě zuří globální apokalypsa a oni jsou zabarikádovaní v bytě a vedou řeči. Tedy až do chvíle, kdy dojde voda a jeden z nich se bude muset zachovat hrdinně a vyrazit ven. Krátký film byl podle wikipedie promítán všeho všudy jendou, ale upoutávka na kraťas se dostala na internet a sklidila takový ohlas, že dvojice získala smlouvu se společností Mandate a bude moct film za 30 milionů natočit v celovečerní podobě. A podle serveru winnipegfreepress.com by natáčení po letitých průtazích mělo příští rok v lednu konečně začít.

Film se nakonec bude jmenovat zkrátka The Apocalypse a měl by ho režírovat sám Seth Rogen (jeho režijní premiéra), který také píše scénář, spolu se svým tradičním partnerem, Evanem Goldbergem. Kromě Rogena a Baruchela by se v celovečerní verzi měli objevit i další herci ze stáje Judda Apatowa, konkrétně Jonah Hill nebo James Franco. I v téhle verzi budou všichni hrát sami sebe a premisa zůstane také stejná – bude se hlavně hodně kecat, časem možná dojde na „hrdinnou misi“ ven z bytu, přičemž žánr filmu je pořád hlášený jako hororová komedie, takže bychom se venku mohli dočkat i nějakého toho nebezpečí.

Zatím nepadla sebemenší zmínka o tom, jestli svět napadli ufoni, nebo se lidstvo ve svém úpadku pozřelo samo sebe. Možná ale můžeme čekat hory mrtvých – Jay Baruchel se jednou zmínil, že by film rád nacpal k prasknutí cameo roličkami známých herů, kteří by hráli svá vlastní mrtvá těla, takže by hrdinové šli po ulici a najednou zakopli třeba o Willa Smithe. Celé to zkrátka zavání dojmem, že se Rogena partička už moc těší, až se za třicet milionů dolarů zhulí a bude dělat bordel. Pak už záleží pravděpodobně jenom na náhodě, jestli si to užijí jenom oni, nebo jestli z toho bude něco mít také divák. Na závěr pro vás máme trailer na původní kraťas.

 

Jay and Seth vs. The Apocalypse: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest