Welcome to Yesterday: Found footage o cestování časem

Welcome to Yesterday: Found footage o cestování časem | Fandíme filmu
Po úspěchu Kroniky se na ni pokusí navázat banda teenagerů se strojem času. Přehrajte si první trailer.

Že hrátky s časem nedopadají zrovna dvakrát (třikrát) dobře, se už přesvědčil Michael J. Fox ve sci-fi klasice Návrat do budoucnosti. Ve found footage snímku, dříve známém jako Almanac, teď už jako Welcome to Yesterday, budeme svědky příběhu teenagera Davida, který najde a zprovozní se svými kamarády stroj na cestování v čase. Společně se pak vydají na cestu do minulosti, v touze udělat některé věci jinak. Do historie se však zasahovat nemá, takže na mladou skupinku čekají v budoucnosti následky.

Celovečerní debut Deana Israelitea zaštítila společnost Platinum Dunes Michaela Baye. Scénář, který skončil na Blacklistu roku 2012, napsala dvojice Jason Pagan a Andrew Stark. V rolích teenagerů cestovatelů se objevili televizní herci Jonny Weston, Ginny Gardner, Sofia Black-D’Elia, Allen Evangelista a Sam Lerner. Premiéra v  ČR je stanovena na 13.3. (v USA na 28. 2.) a hlavním tématem filmu je prostá otázka „Kdybys měl stroj času, co bys udělal?“. Podobnost s Kronikou nebude čistě náhodná. Také zde máme mládež, která drží v rukou velkou moc, která vyžaduje zodpovědnost, ale bezstarostný přístup může nadělat pěkně drsnou spoušť. 

Už delší dobu svíští internetem první trailer sázející na odlehčenější notu. Nenechte se však zmást, i tady půjde s největší pravděpodobností o život. S Bayovým dozorem by se mohlo jednat o zajímavou podívanou, která dokáže zaujmout divákovu pozornost. Jen aby těch blbinek a užívání si dobré nálady nebylo ve filmu přespříliš.

Welcome to Yesterday: Trailer


Zdroje: Collider, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest