Denzel Washington jako nový Green Lantern?

Denzel Washington jako nový Green Lantern? | Fandíme filmu
Aneb ze tákulisí filmu Batman vs. Superman se ozývá celá řada protichůdných, leckdy šílených historek. Jedná se o sofistikovaný plán studia?

Je poměrně běžné, že než se dostane očekávaný velkofilm do kin, dozvídáme se o něm celou řadu neoficiálních zpráv, z nichž se některé potvrdí a jiné ne. Některé kachny se zdají být průhledné už od samého začátku, nicméně pro případ, že by to nakonec byla pravda, nezbývá nic jiného, než se zdvyženým varovným prstem informaci našim čtenářům předat. U Batman vs. Superman se tak v posledních týdnech dozvídáme, že se ve filmu objeví Nightwing a Flash, že starý Batman bude pouze z jeskyně ovládat roboty, že si Lexe Luthora zahraje herec černé pleti nebo že dá Supermanovi na frak Doomsday. Některé z divokých zpráv se nakonec potvrdí, nicméně proč je jich v případě pokračování Muže z oceli tolik?

Cynik by mohl říct, že si menší webové stránky záměrně vymýšlejí lživé sólokapry, aby na sebe strhly pozornost, nicméně server ComicBooMovie tvrdí, že se mezi hollywoodskými informátory proslýchá, že si některé historky z posledních týdnů Warner cíleně vymyslel, aby se mu podařilo vypátrat, kudy ze studia unikají informace. Fakt, že do rybníčku plného kachen přispívá i samotné studio, zvědavé fanoušky asi nijak nepotěší, avšak musíme mít na paměti, že natáčení začíná v únoru, takže oficiální informace začnou brzy téct proudem. A jaké nové zaručené trháky prosákly v posledních dnech?

Nejprve se objevila zpráva, že Denzel Washington sice opravdu nebude hrát Lexe Luthora, ale mohl by si zahrát Johna Stewarta, tedy Green Lanterna. To by na jednu stranu korespondovalo se starší zprávou, že Warner chce Justice League etnicky co nejrozmanitější, nicméně Batman vs. Superman bude členy JL už takhle doslova přetékat a doposud o účasti Green Lanterna nepadlo ani slovo. Reportér El Mayimbe z Latino-Review, proslulý svými konexemi z Hollywoodu, zprávu označil rovnou za nesmysl.

Podle druhé zprávy se Bryan Cranston uchází o roli Lexe Luthora. Podobná zpráva už tu jednou byla, sám herec ji vyvrátil, jenže teď už je to prý určitě pravda. Joquin Phoenix prý vypadl ze hry a nahradil ho právě Cranston. Nicméně sám autor téhle zákulisní novinky uvádí, že má zprávu z dosud neověřených zdrojů, u kterých si není jistý, zda jim může věřit.

A čemu věříte vy?

Zdroje: CBM, Nuke The Fridge, El Mayimbe, John Campea I, John Campea II, John Campea IIIJohn Campea IV, John Campea V

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest