Avengers 2: Druhý záporák odhalen

Avengers 2: Druhý záporák odhalen | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Přibyl záporák, ale naštěstí přibyl i nový hrdina!

Tak tohle je velké překvápko na páteční večer. Věděli jsme, že hlavním záporákem Avengers 2 bude Ultron a slýchali jsme o tom, že Quicksilver a Scarlet Witch nebudou hned od začátku s ostatními hrdiny táhnout za jeden provaz. (Mimochodem v nedávné době bylo definitivně potvrzeno, že si Quicksilvera zahraje Aaron Taylor-Johnson a Scarlet Wtich Elizabeth Olsen). Teď ale vyšlo najevo pro koho (nebo s kým) bude sourozenecké duo na začátku filmu pracovat. Bude to dlouhověký Baron Von Strucker, druhý nejdůležitější muž HYDRY, hned po Rudé lebce!

Podle aktuálních informací se Von Strucker ve filmu příliš nezdrží a bude sloužit především k rozehřátí týmu v úvodu filmu, nicméně není bez zajímavosti, že v komiksech Von Strucker nasadil svoje věrné do S.H.I.E.L.D.u  a ovládal tak organizaci zevnitř. Občas také záměrně vytvářel umělé problémy, které jeho lidé z S.H.I.E.L.D.u  potom snadno řešili, aby si zvedli kredit. Už v Captainu Americovi 2 se uvnitř S.H.I.E.L.D.u objeví zrádci a nějakou dobu se proslýchá, že Captain America 2 dá všem filmům z druhé fáze filmového Marvel Universe perspektivu a vydláždí cestu k Avengers 2. Připočtěte k tomu klasického Kapitánova záporáka a nestálého Quicksilvera se Scarlet Witch a na divokou teorii je zaděláno. 

Marvel do role Von Struckera hledá fyzicky zdatného bělocha mezi 40 a 50 lety a momentálně by měli mít největší šanci Marton Csokas (Celeborn z LOTRa - první pán v galerii) a Dougray Scott (Seriál Hemlock Grove). Jakmile ale hrdinové vyřídí Von Struckera, bude proti nim stát daleko mocnější oponent, robotický Ultron. A proti takovým není palebné síly nikdy dost, takže napodruhé Avengers konečně přestanou blbnout a povolají na pomoc War Machine, alias Rhodeyho (Don Cheadle)!

Zdroje: Marvel, Latino-Review, Hit-Fix I, Hit-Fix II

Galerie: 2

Avengers 2: Druhý záporák odhalen | Fandíme filmu Avengers 2: Druhý záporák odhalen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest