Her: Joaquin Phoenix se zamiloval do svého počítače

Her: Joaquin Phoenix se zamiloval do svého počítače | Fandíme filmu
Realita je nudná a složitá, nejnovější technologie naopak neuvěřitelně svůdná a přizpůsobivá. Podívejte se na dva trailery.

Vysokou dávku originality a netradiční příběh o tom, kde všude může klíčit láska, nabízí první bližší pohled na romantickou komedii s prostým názvem Her. Příběh odehrávající se v blízké budoucnosti sleduje životní osudy osamělého spisovatele Theodora, který se vzpamatovává ze svého rozchodu s dlouholetou přítelkyní. Světlo do života mu přinese nový operační systém - Samantha. Ted je uchvácen vtipným, pozorným a citlivých ženským hlasem. Díky vzájemné blízkosti a pochopení přeroste počáteční přátelství v hlubokou lásku.

Romantické drama zkoumající hloubku a intenzitu lidských vztahů sklízí nadšené ohlasy ze všech stran a je považováno za černého koně oscarového klání. Pusťte si trailer a přesvědčte se sami. Přemýšlivý a citlivý Ted zažívá opravdové pocity štěstí. Jsou ale tyto pocity skutečné? Hlavním motivem celého filmu je hledání odpovědi na otázku, zda je možné zamilovat se do iluze, která je zajímavější než realita.

Pod režisérskou taktovkou Spikea Jonzeho (V kůži Johna Malkoviche) rozehrává herecký koncert Joaquin Phoenix, kterému tato role vynesla nominaci na Zlatý glóbus. Ve vedlejších rolích se objeví Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde a Scarlett Johansson (pouze jako hlas Samanthy). Film oficiálně vstoupí do zámořských kin 10. ledna 2014. V tuzemsku je naplánována premiéra na 27.3 2014, na Slovensku na 20.2..

Her: Dva trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest