Interstellar: První teaser

Interstellar: První teaser | Fandíme filmu
Trailer uvidíme v sobotu, prozatím se můžeme podívat na první kratičký teaser.

Christopher Nolan patří mezi nejpopulárnější filmaře současnosti a díky své jedinečné aureole mu producenti nedávají stamiliony jen na komiksové sequely, ale také na jeho původní sci-fi filmy. Čtyři roky po snovém Inception se tak dočkáme hvězdné výpravy ve snímku Interstellar. Premiéra je stanovena na příští listopad, nicméně už v sobotu uvidíme první trailer! Pokud se ho nemůžete dočkat, pusťte si prozatím kratičký teaser, který najdete na konci článku. Podrobnosti o filmu jsme shrnuli ve starším preview. Aktuálně byla také otevřena oficiální stránka, která zatím odhalila jen logo filmu - viz galerie.

V 60. letech 21. století má za sebou planeta Země hladomor a s ním spojené válečné konflikty. To, co však v této době potřebuje lidstvo více než ropu či jiné obnovitelné zdroje, je řešení plísně postupně devastující všechny zemědělské plodiny. Tím řešením může být zcela jiná planeta ležící na opačné straně vesmíru, ke které se otevřela v naší sluneční soustavě červí díra. Skupinka posledních schopných vědců a techniků se k této planetě, obklopené nikoli hvězdami ale černými dírami, vydává jako poslední naděje lidstva.

V hlavních rolích se objeví Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, John Lithgow, Mackenzie Foy, Topher Grace nebo Matt Damon. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 6.11. 2014.

Interstellar: První teaser


Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest